Restaurant Tante Kee op Kaag eiland

Home / Eten & drinken in de Bollenstreek / Restaurants / Restaurant Tante Kee op Kaag eiland

 

Idyllischer kun je het je haast niet voorstellen: een restaurant verscholen op een prachtig plekje aan het water van de Kagerplassen. Dat is restaurant Tante Kee. Je vindt dit heerlijke restaurant op de Kaag, vlakbij Leiden en Amsterdam.

Tante Kee is dé culinaire oase van de randstad waar je alleen kunt komen met een bootje of het pontje vanaf Buitenkaag. Op het terras onder de grote parasols krijg je direct een vakantiegevoel.

De keuken is Frans met af en toe een Oosters accent en er wordt gewerkt met heerlijke en verse streekproducten. Tante Kee is lid van restaurantvereniging JRE (Jeunes Restaurateurs D’Europe). Een vereniging die toeziet op vers, eerlijk, lokaal, traditioneel en vernieuwend. Een restaurant waar je zeker bent van indrukwekkende, culinaire gerechten dus. Dat moet je zeker proeven! Reserveer direct bij Tante Kee op de Kaag.

Online Reserveren

Om teleurstelling te voorkomen is het aan te raden om te reserveren. Dat gaat bij restaurant Tante Kee heel eenvoudig online. Je kan precies zien hoeveel plaatsen er nog op welke tijd beschikbaar zijn en vervolgens online reserveren. Wel zo handig toch?

Reserveer online je tafel bij Tante Kee

Adresgegevens

  • Tante Kee
  • Julianalaan 14
  • 2159LA Kaag
 
Share this page