Elk dorp in de Bollenstreek heeft zijn eigen parkeerregels en parkeertarieven. Hieronder een kort overzicht van de tarieven per dorp.

PlaatsParkeertarieven
LisseGratis parkeren, In het centrum is een aantal parkeerterreinen aangemerkt als parkeerschijfzone. U herkent deze parkeerschijfzones aan de borden en blauwe lijnen op het wegdek. U mag in deze zones maximaal twee uur parkeren en alleen met een parkeerschijf.
NoordwijkIn Noordwijk moet u betaald parkeren. Voor de actuele tarieven kunt u kijken op:
Parkeren in Noordwijk
NoordwijkerhoutU kunt in het centrum veel gratis parkeren, al dan niet door middel van blauwe zones. Let dus op de termijn van het parkeren en vergeet niet de parkeerschijf zichtbaar achter de voorruit te leggen. Voor sommige parkeergarages dient u te betalen.
SassenheimU kunt in het centrum veel gratis parkeren, al dan niet door middel van blauwe zones.
HillegomRond het centrum zijn diverse parkeerterreinen waar u gratis kunt parkeren. Ook in de parkeergarage aan het Henri Dunantplein kunt u gratis parkeren.
VoorhoutU kunt in het centrum veel gratis parkeren, al dan niet door middel van blauwe zones.
WarmondU kunt in het centrum veel gratis parkeren, al dan niet door middel van blauwe zones.
Katwijk Op de Boulevard, Strandweg, Princestraat en Voorstraat (gedeelte Boulevard - Dwarsstraat) is het tarief voor parkeren € 1,20 per uur. In alle overige straten kost het parkeren € 1,05 per uur.