Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Castlefest 2017 Fantasy Festival bij Kasteel Keukenhof

3 augustus - 18:00 - 6 augustus - 20:00

Castlefest 2017 Keukenhof Lisse

In 2017 zal alweer de 13e editie van dit zeer bijzondere evenement plaats gaan vinden op het landgoed van Kasteel Keukenhof.

Castlefest 2017 vindt plaats op 4 tot en met 6 augustus 2017. Daarnaast zal er op donderdagavond 3 augustus een speciaal openingsconcert plaatsvinden (apart toegangsbewijs).

Goblins, Elfjes, Orcs, helden en schurken. Die kom je tegen op het Fantasy-spektakel Castlefest. Een feest voor jong en oud waarbij je zodra je de poorten doorgaat je eigen Fantasy-wereld instapt. Het Fantasy-spektakel is een totaalbeleving met veel muziek, fantasy schrijvers, goed eten en alles waar de Fantasy-liefhebber naar op zoek is.

©rezien

Met ook dit jaar wederom een openingsconcert op donderdagavond 3 augustus, voorafgaand aan het festival. Het wordt dit keer een knalfeest om nooit te vergeten met een opzwepende combi tussen Afrikaanse en ierse volksmuziek. Feesten en dansen gegarandeerd!

Castlefest kenmerkt zich door de bijzondere sfeer. Dat maakt dat de vaste bezoekers zich een jaar van tevoren al verheugen op de volgende editie. Het gevoel dat je enkele dagen in een totaal andere wereld leeft, waardoor je in de weken erna in een roes verkeert en heimwee hebt naar het festival. Het Castlefest-gevoel is niet goed te omschrijven, maar iets dat je zelf moet ervaren.

Foto: ©rezien

Jaarlijks hoogtepunt is de Wickerman-verbranding. Met bezoekers, standhouders, cateraars en organisatie leef je toe naar het moment dat de Wickerman wordt aangestoken.  De energie die op dat moment vrijkomt is groot en intens.

Programma Castlefest 2017

In 2017 is er weer heel veel te doen op het festivalterrein van Castlefest. Ben je benieuwd wanneer je favoriete act optreed? Neem dan een kijkje in het blokkenschema.

Castlefest camping

Voor de echte festivalsfeer heeft Castlefest ook een camping. Dit jaar is de camping voor het eerst gelegen op het festivalterrein. Voor een campingticket kan je terecht op de website van Castlefest

Activiteiten voor kinderen

Foto: Marielle de Vries

Castlefest heeft elk jaar verschillende activiteiten voor kinderen. Op het Kinderrijk beleeft graaf Lennart weer een spannend avontuur. Ditmaal krijgt hij bezoek vanuit de ruimte en, zoals je inmiddels misschien wel weet, betekent dat een hoop activiteiten die daarmee te maken hebben. Zo zijn er workshops waarbij door de ruimte gereisd wordt en kunnen de kinderen komen knutselen. Verder kunnen de kinderen (en ouders) ook weer rekenen op de traktatie van geweldige theatershows van Groot Duimpje. Uiteraard zullen zij ook avonturen hebben die te maken hebben met ons verhaal. Kom dus vooral allemaal langs en maak er samen met ons een Feestje van!

Het hele activiteitenschema voor kinderen staat hier

Gegevens

Begin:
3 augustus - 18:00
Einde:
6 augustus - 20:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
http://www.castlefest.nl/tickets/

Organisator

Vana Events
Telefoon:
088-8882662
Website:
www.vana-events.nl

Locatie

Landgoed Kasteel Keukenhof
Keukenhof 1
Lisse, Zuid Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.kasteelkeukenhof.nl

Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page