Huur een fiets bij Keukenhof en geniet van de bloemenvelden

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fietsverhuur in de Bollenstreek / Huur een fiets bij Keukenhof en geniet van de bloemenvelden

 

This post is also available in: English Deutsch Français Español

Een bezoek aan Bloemenpark Keukenhof is niet compleet zonder het zien van de bloeiende bloemenvelden. En hoe kan dat Hollandser dan op de fiets? 

Huurfiets bij Fietsverhuur Keukenhof

Uiteraard kan je op je eigen fiets genieten van de bloemenvelden. Maar als je geen zin hebt om je eigen fiets mee te nemen dan kan je ook een fiets huren bij fietsverhuur Keukenhof. Op het parkeerterrein bij de hoofdingang van Keukenhof is namelijk een fietsverhuur punt waar je van 22 maart tot 13 mei 2018 een fiets kan huren.

Je hebt de keuze uit dames, heren en kinderfietsen. Voor de bezoekers die hun bezoek iets uitdagender of leuker willen maken zijn er tandems. Kinderzitjes, helmen, en mandjes zijn ook beschikbaar op de verhuurlocatie.

Reserveren huurfiets

Fietsverhuur Keukenhof heeft een beperkt aantal fietsen in de verhuur. Hierdoor kan het voorkomen dat je lang moet wachten tot er een huurfiets beschikbaar is. Sinds dit seizoen is het mogelijk om een fiets online te boeken. Ook is er een speciaal combi-ticket te koop waarbij je een toegangskaart voor Keukenhof koopt en direct een huurfiets reserveert. Op deze manier weet je zeker dat je niet hoeft te wachten op je huurfiets en je gelijk kan gaan genieten van de schitterende bloemenvelden.

Reserveer nu je huurfiets incl. ticket voor Keukenhof

Fietsroute

Bij je huurfiets krijg je een duidelijke plattegrond met daarop 4 routes. Vraag bij de medewerkers welke route de mooiste bloemenvelden heeft. De natuur is namelijk elke dag anders en de bloemenvelden hebben verschillende bolbloemen. Hierdoor bloeit het ene veld sneller dan het andere bollenveld.

Fietsroutes keukenhof

Fietsroute 1 – Geel – 5 kilometer

Heb je niet veel tijd maar wil je wel de bloemenvelden bekijken? Dan is route 1 perfect. De route is 5 kilometer en maakt een rondje om Keukenhof. Je ziet de Keukenhof molen vanaf de bloemenvelden.

Fietsroute 2 – Oranje – 15 kilometer

Met deze route zie je in ongeveer 2 uur de meeste bloemenvelden.

Fietsroute 3 – Rood – 25 kilometer

De langste route laat je niet alleen de bloemenvelden zien. Je gaat ook maar het strand en het schitterende duingebied. Je zal verbaasd zijn over de verschillende landschappen die je tegenkomt. En wie weet kom je nog wel herten tegen in de duinen.

Fietsroute 4 – Paars – 10 kilometer

Deze route gaat langs een ander deel van de bloemenvelden. Langs deze route vindt je ook het bloembollenbedrijf De Tulperij waar je heerlijk kan genieten van een kopje koffie of thee met een verse stroopwafel of appeltaart.

Prijs huurfiets

Prijzen huurfiets Keukenhof + ticket Keukenhof

Het aantal te reserveren huurfietsen is beperkt dus reserveer tijdig.

Openingstijden Fietsverhuur Keukenhof

De fietsverhuur vestiging bij Keukenhof is dagelijks geopend van 09:30 uur tot 19:00 uur

Adresgegevens

  • Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse
  • Parkeerplaats hoofdingang Keukenhof
Reserveer nu je huurfiets incl. ticket voor Keukenhof

Interessante links

 

 
Share this page