Hotel Lowietje Lisse

Home / De leukste Dagje Uit tips / Fietsen / Fietsverhuur / Fietsverhuur Lisse bij Hotel Lowietje in Lisse

 

Op slechts 400 meter van het bloemenpark Keukenhof ligt Hotel Lowietje. Op deze centraal gelegen locatie kan je eenvoudig huurfietsen reserveren voor een leuke fietstocht door de Bollenstreek. Je parkeert gratis en ook met openbaar vervoer is deze locatie perfect te bereiken.

De Bollenstreek leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht. Zowel in de lente als in de zomer zijn er vele fietsroutes en zorgt het handige fietsknooppunt netwerk ervoor dat je eenvoudig een route volgen.

Reserveer je huurfiets

Vooral tijdens de bloeiperiode van de lentebloemen en zomerbloemen zijn huurfietsen populair in de Bollenstreek. Het is dan ook de ideale manier om de Bollenstreek te ontdekken. Wij adviseren daarom om voor je bezoek je huurfiets al te reserveren.

Het reserveren van je huurfiets gaat heel eenvoudig via het fietsverhuur platform Listnride. Groot voordeel van Listnride is de mogelijkheid tot het online reserveren van een fiets. Hierdoor weet je zeker dat er snel een huurfiets voor je aanwezig is op de locatie. Op drukke dagen in het voorjaar en tijdens de zomervakantie is het vaak lastig om een huurfiets in de Bollenstreek te huren.

Elektrische fiets huren

Naast een goede stadsfiets met versnellingen is het ook mogelijk om een goede elektrische fiets te huren. Met een elektrische fiets kan je meer ontspannen tijdens je fietstocht. Ook kan je ook kiezen voor een bakfiets een tandem of een speciale kinder tandem.

Prijs fietsverhuur bij Hotel Lowietje in Lisse

City Bike€ 7,50Reserveer nu
Elektrische fiets€ 25,00Reserveer nu
Tandem€ 22,50Reserveer nu

Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen bij Hotel Lowietje in Lisse. Dit hotel ligt op slechts 400 meter van bloemenpark Keukenhof. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Een populaire fietsroute is de Bollenstreek Bloemenroute van 35 kilometer. Deze brengt je langs het strand en het uitgestrekte duingebied. In het voorjaar geniet je van de voorjaarsbloemen zoals de tulpenvelden en in de zomer fiets je langs verschillende Dahlia showtuinen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page