Fietsverhuur Lisse bij Hotel de Nachtegaal in Lisse

Home / Dagje Uit / Fietsen in de Bollenstreek / Fiets huren in de Bollenstreek / Fietsverhuur Lisse bij Hotel de Nachtegaal in Lisse

 

Op slechts 400 meter van het bloemenpark Keukenhof ligt Hotel de Nachtegaal. Op deze locatie kan je eenvoudig huurfietsen reserveren voor een leuke fietstocht langs de bloemenvelden. 

De Bollenstreek leent zich perfect voor een heerlijke fietstocht. Er zijn vele fietsroutes en er is een handig knooppunt systeem waarmee je eenvoudig een route kan maken of rijden.

Reserveer je huurfiets

Het reserveren van je huurfiets gaat via het nieuwe fietsverhuur platform BimBimBikes. Groot voordeel van BimBimBikes is de mogelijkheid tot het reserveren van een fiets. Hierdoor weet je zeker dat er snel een huurfiets voor je aanwezig is op de locatie. Op drukke dagen in het voorjaar is het vaak lastig om een huurfiets in de omgeving van Keukenhof te huren.

Naast een goede stadsfiets met versnellingen kan je ook kiezen voor een bakfiets een tandem of een speciale kinder tandem.

Locatie fietsverhuur

Je kan de fietsen ophalen bij Hotel  De Nachtegaal in Lisse. Dit hotel ligt op slechts 400 meter van bloemenpark Keukenhof. Vanaf deze locatie kan je eenvoudig fietsen richting het strand & de duinen, het Hollandse plassengebied, steden als Leiden of Haarlem en gezellige dorpjes als Noordwijk, Katwijk, Lisse, Hillegom, Sassenheim, Warmond en Voorhout.

Reserveer nu je huurfiets in Lisse
 
Share this page