Keukenhof entreeprijzen 2018

Home / Dagje Uit / Groepsuitjes / Organiseer een groepsreis naar Keukenhof met een bus van Oad

 
Wil je met een groep gaan genieten van de bloemenvelden en het mooie bloemenpark Keukenhof? Regel dan voordelig een luxe busreis vanaf elke locatie in Nederland.

Groepsreis naar Keukenhof

Vanaf 40 personen regelt Oad een luxe bus die jullie groep op komt halen vanaf elke locatie in Nederland. Je reist per comfortabele bus naar het bloemenpark Keukenhof. Daar kunnen jullie genieten van de schitterende bloeiende bloemen in een echt Hollandse sfeer.

Bezoek bollenkwekerij

Naast een bezoek aan Keukenhof ga je ook op bezoek bij de gezellige tulpenboerderij De Tulperij in Voorhout. De Tulperij is een bloembollenbedrijf vlakbij de Keukenhof. Vanuit de hele wereld ontvangt De Tulperij bezoekers op haar bollenvelden. Tussen de bloeiende velden staan, is voor velen een onvergetelijke belevenis. Samen met Daan de bollenkweker ga je het land op. Tijdens de rondleiding vertelt hij over het bedrijf en de groei en bloei van de bollen. Je krijgt de gelegenheid om foto’s te maken tussen de bloeiende tulpen, narcissen of hyacinten. In de gezellige, nostalgisch ingerichte kas wordt een film getoond over de bollenteelt. Hier kun je ook terecht voor koffie/thee en vers gebakken appeltaart en stroopwafels verzorgd door gastvrouw Anja.

Deze groepsreis is tijdens de gehele opening van Keukenhof mogelijk. Dus van 22 maart t/m 13 mei 2018.

Uitgebreide mogelijkheden

Je kan veel extra’s aanvragen bij Oad. Ook als het gaat om speciale wensen, zoals een extra luxe bus, catering of vergader- en presentatiemogelijkheden in de bus. Bovendien is wifi aan boord mogelijk.

Voor het vervoer van een groep relaties, medewerkers en/of vrienden ben je bij Oad aan het juiste adres. Met de ruime vloot comfortabele bussen, de beste chauffeurs en een landelijke dekking biedt Oad altijd pasklare oplossingen.

Prijs Arrangement

Hieronder staat een compleet arrangement. Dit arrangement is al beschikbaar vanaf € 45,00 per persoon. De definitieve prijs is afhankelijk van het aantal personen en de reisafstand die de bus moet afleggen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Oad voor een specifieke prijs.

  • per bus
  • entree Keukenhof
  • bezoek en rondleiding De Tulperij

Arrangement Deluxe va € 49
Het standaard arrangement is uit te breiden met:

  • lunch
  • diner
  • koffie/thee gebak/stroopwafels
 
Share this page