Rondleiding bij Ajax met de Johan Cruijff ArenA Station Tour

Home / Dagje Uit / Musea & Rondleidingen | Genieten en leren / Rondleiding bij Ajax met de Johan Cruijff ArenA Station Tour

 
Geniet tijdens de 70-minuten durende rondleiding bij Ajax in de Johan Cruiff ArenA, leer alles over AFC Ajax en het grootste stadion van Nederland.

Rondleiding Ajax

Er is niets zoals het thuisveld betreden van het legendarische AFC Ajax. De tribunes zullen natuurlijk niet vol zitten met schreeuwende fans, maar je krijgt alsnog de kans om Nederlands’ grootste stadion van dichtbij te zien en persoonlijk mee te maken. Je zult op het veld staan en het gras kunnen ruiken. Duik achter de microfoon in de persruimte en omgeef jezelf met de spelers van dit seizoen als je de fotomuur bekijkt. Gedurende deze 70-minuten durende tour zal de gids je meenemen door de diepste delen van het stadion. Hij zal je alle verhalen vertellen over het leven achter de schermen bij Ajax en de ArenA. Je zal de lift nemen naar de nieuwe dug-out en de business stoelen. Elke dag zijn er een aantal tours, zowel in Nederlands als Engels, met uitzondering van de dagen waarop er evenementen zijn.

Ajax Museum Amsterdam

De Galerie van de Beroemdheden maakt deel uit van deze spannende tour. Het zal je leiden door de geschiedenis van Ajax, begonnen met de Europese dominantie in de jaren 70 en de league titels die hierop volgden. Het zal je zelfs een glimp van de toekomst geven.

Ajax Winkel

Aan het eind van de rondleiding kan je ook nog een kijkje nemen in de mega grote Ajax winkel met veel merchandise van Ajax. Voor menig Ajax fan een paradijs.

Prijzen voor de Rondleidingen bij Ajax

Reserveer direct een plek voor een Rondleiding bij Ajax
 
Share this page