Dino's op Duinrell

Home / Blog / Dino’s op Duinrell tijdens de herfstvakantie

 

In de maand oktober staat pretpark Duinrell in het teken van dino’s. Tot 1 november zijn er maar liefst 21 dino’s verspreid door attractiepark Duinrell te vinden.


Herfstvakantie: Dinospeurtocht

Deze herfstvakantie kunnen de kids bij binnenkomst van het attractiepark hun eigen Dino Paspoort meenemen en op zoek gaan naar de dino’s. Wanneer kinderen alle dino’s gevonden hebben en iets over elke dino geleerd hebben kunnen ze het codewoord ontcijferen. Tussendoor is er voor de speurneuzen uiteraard genoeg tijd voor een ritje in één van de attracties of het Zwembad Tikibad.

Het attractiepark is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het Tikibad is geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Overnachten tussen de Dino’s

Wist je dat Attractiepark Duinrell ook een groot vakantiepark heeft? Vakantiepark Duinrell is leuk voor het hele gezin en een perfecte plek voor een leuk weekje of weekendje weg in Nederland. In de maand oktober is een verblijf op vakantiepark Duinrell ook nog eens super voordelig. Een echte aanrader dus. Check hier de beschikbaarheid en de laagste prijs.


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips.

 
Share this page