Pannenkoekenrestaurant &Stroop in Noordwijkerhout

Home / Eten & drinken in de Bollenstreek / Familierestaurants / Pannenkoekenrestaurant &Stroop in Noordwijkerhout

 

Kom voor de lekkerste pannenkoeken naar pannenkoekenrestaurant &Stroop in Noordwijkerhout. Daar geniet je van een heerlijke avond vol met pannenkoeken en lekkernijen. Of je nu met de familie gaat uiteten of een eerste date hebt, alles heeft een gezellig randje bij pannenkoekenrestaurant &Stroop.

Kies voor de standaard pannenkoek met stroop of ga eens voor iets uitdagenders met een speciale pannenkoek met kaas en champignons. Voor de echte liefhebber is er voor na de pannenkoek de mogelijkheid om te genieten van het lekkerste gebak. Je maakt er al snel een leuke avond van bij Pannenkoekenrestaurant &Stroop.

&Stroop is een echt familierestaurant met binnen 102 zitplaatsen en op het terras nog eens 30. En speciaal voor de kinderen hebben ze een leuke speelruimte! Het restaurant is dus een heel geschikte plek voor pannenkoekenpartijtjes!

Menukaart

De menukaart van dit restaurant heeft uiteraard veel pannenkoeken. Maar je kan er ook terecht voor b.v. spareribs of een sate.  De menukaart is dus ideaal voor een heerlijk familie etentje.

Bekijk hier de menukaart van &Stroop

Adresgegevens

  • Pannenkoekenrestaurant &Stroop
  • Dorpsringweg 1
  • 2211ED Noordwijkerhout
 
Share this page