Ijssalon Cadore in Hillegom en Lisse

Home / Eten & drinken in de Bollenstreek / Ijssalons in de Bollenstreek / Ijssalon Cadore in Hillegom en Lisse

 

IJssalon Cadore is bekend om zijn heerlijke biologische ijs en heeft twee vestigingen in de Bollenstreek. 

Cadore Hillegom

In Hillegom kan je zien hoe het ijs van Cadore gemaakt wordt. Dankzij de grote glazen wand is het Cadore ijslab voor iedereen zichtbaar. Er worden meer dan 88 smaken ijs gemaakt en uiteraard allemaal op biologische basis.

Workshop ijs maken

Wilt je zelf eens proberen ijs te maken? Boek dan een workshop ijs maken. Voor groot en klein maakt Cadore er een feestje van.

De Vestiging in Hillegom is gevestigd aan de Hoofdstraat 33. Op een gezellige hoek met verschillende leuke restaurantjes en eetcafés. Naast de lekkerste ijsjes kan je bij Cadore ook terecht voor een lekker espresso of een Latte Machiato op Italiaanse wijze. Lekker met een stukje taart of zoals de Italianen zeggen “Dulce”

Cadore Lisse

In Lisse is Cadore gevestigd midden in het centrum van Lisse vlakbij de bekende winkelstraat en vele leuke horeca gelegenheden. Er zijn 2 vitrines met heerlijk ambachtelijk ijs op biologische basis gemaakt. Ook in Lisse kan je naast ijs genieten van een espresso of een Latte Machiato

Fiets huren

Wil je de Bollenstreek ontdekken met de fiets maar heb je geen fiets tot je beschikking? Bij Cadore Hillegom en Cadore Lisse kan je terecht voor het huren van een fiets.

Adresgegevens

  • Cadore Hillegom
  • Hoofdstraat 33
  • 2181EA Hillegom
  • Cadore Lisse
  • Berkhoutlaan 1
  • 2161 EL Lisse

 

 
Share this page