Abonnement Keukenhof

Home / Blog / Keukenhof Lentepas 2019 het abonnement op een bloeiend voorjaar.

 

Wil je het voorjaar 2019 optimaal beleven en genieten van schitterende bloeiende voorjaarsbloemen? Neem dan een abonnement op het bloemenpark Keukenhof in Lisse en geniet onbeperkt van het voorjaar in het wereldberoemde bloemenpark.

Lentepas 2019

De Keukenhof Lentepas is een persoonlijk abonnement waarmee je tijdens het gehele Keukenhof seizoen toegang hebt tot het bloemenpark. Keukenhof is in 2019 geopend van 21 maart tot en met 19 mei. Met de Lentepas kan je ook goed zien dat het bloemenpark elke dag veranderd. Steeds staan andere bloemen in bloei en er worden veel verschillende bloemenshows in de paviljoens georganiseerd. Ook zijn er elk weekend speciale evenementen waar je als abonnee van kan genieten.

Prijs Keukenhof Lentepas

De Lentepas is er in drie varianten. Een volwassen pas met en zonder parkeren en een pas voor kinderen van 4-17 jaar. De prijzen zijn als volgt:

  • Lentepas volwassenen                               € 45,00
  • Lentepas volwassenen  met parkeren     € 57,00
  • Lentepas kinderen 4-17 jaar                      € 17,50

Wanneer is een abonnement voordelig?

Hieronder staan de prijzen voor Keukenhof 2019. Een abonnement is voordeliger als je minstens 3 maal naar Keukenhof komt in het voorjaar van 2019 (21 maart t/m 19 mei). Kom je minder vaak dan kan je het beste losse tickets kopen.

Volwassenen€ 18,00Ticket kopen
Kinderen (4-17 jaar)€ 8,00Ticket kopen
Kinderen (0-3 jaar)Gratis
Parkerkaart€ 6,00Ticket kopen
Keukenhof huurfiets€ 10,00Ticket kopen
Combi ticket Keukenhof + Bus€ 25,00Ticket kopen

Bestellen abonnement Keukenhof

De Lentepas is niet online te koop. Om het abonnement te bestellen moet je het bestel formulier downloaden en per post opsturen naar Keukenhof. Ook kan je tijdens de openingstijden van het park een Lentepas aanschaffen bij de kassa / infobalie van de Keukenhof.

Download hier het bestelformulier voor een Keukenhof Lentepas

Tips voor een bezoek aan de bloemen van NederlandTips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Strand en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page