Landal Noordwijk

Home / Blog / Last minute aanbiedingen voorjaarsvakantie 2019

 

De voorjaarsvakantie, ook wel de krokusvakantie genoemd, is vaak het begin van mooier weer in Nederland. De krokussen komen tot bloei en het voorjaar hangt in de lucht. Een ideaal moment om er even tussen uit te gaan naar de Bollenstreek.

Aanbiedingen vakantieparken

Tijdens de voorjaarsvakantie hebben veel vakantieparken en hotels interessante aanbiedingen. Je vind er onder andere het aanbod van Vakantiepark Duinrell, Center Parcs Zandvoort en Landal Noordwijk.

Vakantiepark Duinrell

Geniet in de voorjaarsvakantie van het tropische Tikibad en de winterattracties van Attractiepark Duinrell. Het vakantiepark is gelegen op het landgoed van Duinrell en biedt een uitgebreid aanbod aan accomodaties.

In de voorjaarsvakantie krijg je maar liefst tot 30% korting op een verblijf in het vakantiepark van Duinrell. Naast deze mooie korting krijg je ook nog de volgende extra’s:

  • onbeperkt toegang tot het Tikibad
  • Winterattractie roulerend geopend (23 februari t/m 3 maart 2019)
  • € 25,00 tegoed voor fietsverhuur
  • Activiteiten en entertainment voor jong en oud

Vakantiepark Landal Noordwijk

Ga je liever voor een rustiger vakantiepark dan is het kleinschalige Landal Noordwijk een aanrader. Dit gezellige park ligt vlak bij het strand, de duinen en de bloemenvelden.

In de voorjaarsvakantie geeft Landal Noordwijk maar liefst tot 40% korting. Ideaal om er even echt uit te zijn.


Center Parcs Zandvoort

Ten noorden van de Bollenstreek ligt het vakantiepark Center Parcs Zandvoort. Het vakantiepark ligt midden in de duinen en dicht bij het strand. Uiteraard heeft het park de bekende Center Parcs voorzieningen zoals de Aqua Mundo.

Krijg 40% korting op je verblijf bij Center Parcs Zandvoort en geniet van de bekende Center Parcs faciliteiten.Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Strand en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page