Keukenhof Express Bus

Home / Openbaar Vervoer / Reis met de Keukenhof Bus naar Keukenhof / Keukenhof Express Bus 858 (Arriva) vanaf Luchthaven Schiphol

 

Wil je op een snelle en voordelige manier vanaf Luchthaven Schiphol naar Keukenhof en de bloemenvelden reizen? Neem dan van 20 maart t/m 9 mei 2021 de speciale Keukenhof Express Bus (858) vanaf Schiphol.

Deze speciale buslijn is een samenwerking van busmaatschappij Arriva en bloemenpark Keukenhof en rijdt alleen tijdens het openingsseizoen van het bekende bloemenpark. Met bus 858 rij je zonder tussenstops snel naar de Bollenstreek.

Dienstregeling Keukenhof Express Bus 858

De buslijn 858 vertrekt 8 keer per uur vanaf de Luchthaven Schiphol. Hierdoor hoef je nooit lang op de bus te wachten.

Onderstaande tijden zijn nog van 2020. We verwachten in februari 2021 de nieuwe dienstregeling voor bus 852 op deze website te kunnen vermelden.

  • De eerste bus vertrekt vanaf Schiphol om 8.00 uur
  • De laatste bus vertrekt vanaf Keukenhof om 19.54 uur

Bushalte Schiphol Airport

Keukenhof bus 858 is eenvoudig te vinden op Schiphol. De bushalte is gelegen naast de aankomsthal 3-4.

Prijs kaartje voor Keukenhof Express Bus 858

Er zijn verschillende tickets beschikbaar om te reizen met bus 858 naar Keukenhof. Hieronder de verschillende mogelijkheden:

Keukenhof Combi ticket

Koop een Keukenhof combi ticket en reis eenvoudig met Bus 858. Je krijgt een retour busticket en een Skip the line Keukenhof ticket. Het Combi ticket is alleen online verkrijgbaar.

  • Eenvoudig en goedkoop naar Keukenhof
  • Bepaal zelf wanneer je weer vertrekt
  • Online te koop (ook via smartphone)
Combi ticket bus 858
Volwassen€ 34,50Koop online
Kids (4-17 jaar)€ 16,00Koop online

Tulip Festival Card

Met de Tulip Festival Card koop je een volledig pakket om optimaal van de bloemen in Nederland te genieten. Naast toegang tot de Keukenhof bus 858 en bloemenpark Keukenhof krijg je ook nog een rondvaart door Amsterdam, gebruik van openbaar vervoer in de gehele metropool Amsterdam (incl. Haarlem, Zandvoort, Zaanse Schans en Amstelveen).

Tulip Festival Card
1 Dag € 55,00Koop online
2 Dagen€ 65,00Koop online
3 Dagen€ 75,00Koop online

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page