Hotel Orion op het Kaag eiland

Home / Overnachten in de Bollenstreek / Hotels in de Bollenstreek / Hotel Orion op het Kaag eiland

 

Hotel Orion ligt op het pittoreske eiland Kaag, dat met de pont in minder dan 4 minuten bereikbaar is. De pont vertrekt elke 5 minuten, dag en nacht.Het eiland de Kaag is erg geliefd bij watersporters. Er heerst een heerlijk vakantiegevoel dat begint zodra je met de pond op het eilandje aankomt. Hotel Orion is het enige hotel op het eiland.

De kamers

De 24 kamers van Hotel Orion hebben een eigen badkamer, een tv, een dvd-speler en gratis WiFi. Er zijn ook appartementen met een volledig uitgeruste keuken en een terras met uitzicht op het typisch Nederlandse landschap.

Gasten kunnen genieten van een à-la-cartediner in het restaurant van het hotel en op het terras. De gezellige scheepsbar serveert diverse drankjes.

In 45 minuten rijdt u naar het centrum van Amsterdam. Leiden en Noordwijk liggen op 12 km van Hotel Orion. Er zijn vele fietsroutes in de omgeving. In minder dan 1 uur rijdt u naar Den Haag, Haarlem en het strand.. Bij het hotel en in het dorp is gratis parkeergelegenheid. De luchthaven Schiphol ligt op ongeveer 18 km afstand.

Via de A44, op 2 km afstand, rijdt u in 30 minuten naar Schiphol. De Keukenhof bevindt zich op 8 km van het hotel.

Adresgegevens

  • Hotel Orion
  • Julianalaan 19
  • 2159 LB Kaag
  • Reserveer nu bij Hotel Orion
Check nu de beschikbaarheid van Hotel Orion
 
Share this page