Hotel Het Wapen van Noordwijkerhout

Home / Overnachten in de Bollenstreek / Hotels in de Bollenstreek / Hotel Het Wapen van Noordwijkerhout

 

Midden in het centrum van het gezellige dorpje Noordwijkerhout ligt het moderne kleinschalige hotel Het Wapen van Noordwijkerhout.

De Kamers

Het hotel heeft 5 kamers. Waarvan 1 familiekamer. Alle kamers zijn voorzien van douche, toilet en kabeltelevisie. En natuurlijk gratis wifi!

Slapen kan je bij het Wapen van Noordwijkerhout vanaf €38,50 per persoon*. Dit is inclusief ontbijt. Wil je op de fiets de Bollenstreek verkennen? Het hotel kan de fietsen voor je regelen eventueel met lunchpakket.

In de omgeving

Het hotel ligt erg centraal in de Bollenstreek en vanuit dit hotel is het dan ook heerlijk om de Bollenstreek en de omgeving te ontdekken. Hieronder enkele grote attracties en de afstand tot Het Wapen van Noordwijkerhout.

3,7 km

10,9 km

Strand Noordwijk
4,3 km

15 km

19 km

 

Bereikbaarheid

Met de auto

Navigeer met je auto naar Dorpsstraat 14. Op het plein kan je echter niet parkeren. In de directe omgeving is wel genoeg gratis parkeergelegenheid.

Met het openbaar vervoer

Met buslijn 57 reis je naar bushalte Victoriberg in Noordwijkerhout. Vandaar is het nog slechts 3 minuten lopen. Kijk voor actuele reisinformatie en tijden op 9292

Adresgegevens

Check nu de beschikbaarheid bij het Wapen van NoordwijkerhoutBooking.com

 
Share this page