2-dagen genieten bij Hotel Het Hogerhuys in Noordwijk

Home / Overnachten in de Bollenstreek / De leukste arrangementen aan de Nederlandse kust / 2-dagen genieten bij Hotel Het Hogerhuys in Noordwijk

 

2 dagen genieten in vier sterren hotel het Hogerhuys incl. 1x champagne ontbijtbuffet. Vanaf € 59,50 p.p.p.a.

Hotel Hogerhuys is gelegen op een prominente locatie in Noordwijk aan Zee. Als een rots in de branding staat het hotel op een duintop richting de zee. De verrassende mix van gastvrijheid, design en intimiteit zorgt voor een prettig en relaxed verblijf in de populaire badplaats. Vanaf Hotel Hogerhuys loopt u binnen 5 minuten naar het strand en binnen 5 minuten naar het centrum van Noordwijk. Het is mogelijk om bij het hotel een fiets te huren. Op de fiets kunt u mooie tochten maken door de duinen richting Katwijk of landinwaarts richting Leiden.

Bloemenvelden & Keukenhof

Vanaf 23 maart tot en met 21 mei is Keukenhof geopend voor publiek. Dit schitterende bloemenpark ligt op slechts 10 kilometer afstand van het Hotel het Hogerhuys in Noordwijk. In de omgeving bloeien vanaf eind maart de eerste bloemenvelden. In april komen de tulpenvelden omhoog. Ideaal voor een leuke fietsroute.

2-daags arrangement vanaf € 59,50 per persoon per arrangement

• 1x overnachten
• 1x Champagne ontbijtbuffet
• gratis WiFi

Check hier de beschikbaarheid van dit arrangement
 
Share this page