Home / Samenwerken met Bollenstreek.nl

 

Bollenstreek.nl is een initiatief van Reclamebureau Skreenz Marketing in Lisse. Wij richten ons op het bedenken en realiseren van creatieve marketing concepten in de branches recreatie en retail. Dit doen we voor opdrachtgevers en in eigen beheer.

Het Bollenstreek.nl platform is een van de eigen projecten en heeft een groot online bereik. Gemiddeld hebben we per maand 25.000 unieke bezoekers op onze website en hebben we meer dan 17.000 fans op onze Facebook pagina en nog belangrijker een hoge interactie met onze fans. Ook hebben we eind 2017 een internationaal platform opgezet genaamd tulipfestivalamsterdam.com. Hiermee zijn we actief op Facebook, Instagram en Twitter. Dit internationale platform heeft inmiddels gemiddeld 15.000 unieke bezoekers per maand.

Adverteren op Bollenstreek.nl

Uiteraard bieden we de mogelijkheid om te adverteren op Bollenstreek.nl. Met jaarlijks 300.000 unieke bezoekers en bijna een miljoen bekeken pagina’s hebben we een groot bereik. Op onze website hebben we verschillende banner posities beschikbaar voor adverteerders. Voor de advertentieverkoop werken we samen met Google. Wil je een online campagne op Bollenstreek.nl dan is dit mogelijk door een display campagne in te kopen bij Google Ads. Vervolgens selecteer je Bollenstreek.nl als kanaal en je campagne is live. Hulp nodig bij je digitale reclame? Neem contact op met Skreenz Marketing.

Samenwerking

We geloven in de kracht van samenwerking. Voor onze platformen werken we dan ook samen met een groot aantal partners. Grote partners zijn o.a. Booking.com, Ticketbar en Tiqets. Maar wij werken ook met lokale partners. Wil jij bijvoorbeeld samen met ons een fietsroute, facebook campagne of iets dergelijks organiseren?  Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Vul onderstaand formulier in en profiteer van het bereik van Bollenstreek.nl.

 
Share this page