Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beers & Tulips Festival

6 april 12:00 20:30

Como & Co organiseert op zaterdag 6 april 2019 in samenwerking met de Scheldebrouwerij voor de vierde keer het gratis festival Beers & Tulips.

Het Beers & Tulips Festival is een uniek festival waarbij de lekkerste speciaalbieren en de trots van de Bollenstreek – vers gekleurde tulpen – hand in hand gaan.Verschillende brouwerijen tappen hun meest speciale biertjes. Omdat een lekkere hap minstens zo belangrijk is als een biertje, zorgen ze voor diverse foodstands. Live muziek maken de sfeer compleet!

Het terrein bij Como & Co wordt omgetoverd tot een ware bloemenzee waar alle zintuigen worden geprikkeld.. Laat je opnieuw verbazen door het moois dat de Bollenstreek te bieden heeft!! Voor de kleine bezoekers staat op het terrein een springkussen, dus ook voor hen genoeg vertier..

Beers & Tulips start om 12:00 uur. Om 21:00 uur verplaatst het feest zich naar de binnenruimte van Como & Co voor een afterparty tot in de late uurtjes. Het festival heeft een gratis toegang met gratis parkeermogelijkheid naast Como & Co (Boekhorsterweg 18, 2211 AL Noordwijkerhout).Gratis
Boekhorsterweg 18
Noordwijkerhout, Zuid Holland 2211 AL Nederland
+ Google Maps
https://como-co.nl/

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page