Home / Bloemen mozaïek weekend in de Bollenstreek

 
Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bloemen mozaïek weekend in de Bollenstreek

21 april 2018 - 09:00 - 23 april 2018 - 17:00

Gratis
bloem mozaïek lisse
LET OP: IN VERBAND MET HET KOUDE VOORJAAR IS HET MOZAIEK WEEKEND EEN WEEK VERPLAATST NAAR HET WEEKEND VAN 21 APRIL 2018.

De Bloemen mozaïeken in De Zilk en in Lisse worden een week verplaatst. De nieuwe datum is het weekend van 21 april 2018. In Vogelenzang gaat het mozaïeken niet door dit jaar.

Tijdens deze mozaïek wedstrijden strijden verschillende bedrijven, buurten, scholen en andere groepen voor de prijzen voor de mooiste bloem mozaïeken.  Meer dan 100 bloemen kunstwerken zijn in dit weekend te bewonderen.

Bloem mozaïeken

De bloem mozaïeken in dit weekend zijn kunstwerken gemaakt van tienduizenden kleine hyacinten bloementjes. Vanaf woensdag 18 april zijn de deelnemers aan het werk om vervolgens op zaterdag 21 april het resultaat te tonen aan de jury en het publiek.

Fietsroute langs de bloemen kunstwerken

In de week vooraf aan het bloemen mozaïek weekend zal meer informatie gegeven worden over waar de deelnemers de bloem mozaïeken geplaatst hebben.

Reuze mozaïek

Tijdens het oorsponkelijke Bloemen Mozaïek weekend (14 april 2018) is in Lisse ook een Reuze Mozaïek te bewonderen. Midden op het horecaplein ‘t Vierkant zal een groot werk van Escher gemaakt worden. Meer informatie over het Reuze Escher Mozaïek  in Lisse. Het Reuzemoziek gaat wel gewoon door in het weekend van 13 april 2018.

 

Gegevens

Begin:
21 april 2018 - 09:00
Einde:
23 april 2018 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page