Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LET OP: AFGELAST Herdertjestocht op Landgoed Keukenhof in Lisse

14 december 17:30 20:00

herdertjestocht keukenhof 2017
De Herdertjestocht op Landgoed Keukenhof, die gepland stond op zaterdag 14 december, gaat dit jaar helaas niet door. Wegens een groot tekort aan spelers kunnen we het evenement niet veilig en naar behoren opzetten. De organisatie betreurt het ten zeerste, maar heeft ondanks grote inspanningen, niet genoeg vrijwilligers weten te enthousiasmeren om mee te doen.
In september 2020 zullen we weer vol goede moed aan de slag gaan voor de Herdertjestocht van komend jaar. We hopen dat het enthousiasme dan groter is. Het evenement is te mooi om verloren te laten gaan.

De Herdertjestocht op Landgoed Keukenhof is inmiddels voor veel gezinnen een jaarlijkse traditie. Beleef het kerstverhaal op het unieke landgoed van Kasteel Keukenhof in Lisse.


Op zaterdag 14 december 2019 kan je tijdens een avondwandeling over het donkere landgoed van Keukenhof het kerstverhaal beleven. Volg de verlichte route langs de stalletjes waar je steeds stukjes van het kerstverhaal krijgt te zien. Door de vele enthousiaste vrijwilligers krijgt het idee echt in het kerstverhaal rond te lopen.

Toegang en parkeren Herdertjestocht

De toegang tot de Herdertjestocht is gratis. Parkeren bij Landgoed Keukenhof tijdens de Herdertjestocht kost € 3,00.


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
17:30 – 20:00
Evenement Categorieën:
,
Keukenhof 1
Lisse, Zuid Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
http://www.kasteelkeukenhof.nl
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page