Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kerstmarkt Noordwijk 2019

15 december 12:00 17:00

Kerstmarkt Noordwijk

Kom ook genieten van de kerstsfeer op zondag 15 december tijdens de tiende Kerstmarkt Noordwijk in Noordwijk Binnen.


Kerstmarkt Noordwijk

In 2019 staat de Kerkstraat en het overdekte winkelcentrum weer volledig in het teken van de kerst. Loop gezellig langs de vele verschillende kramen met verschillende leuke producten. De producten en warme gerechten die er te koop zijn maken het tot een van de gezelligste braderieën van het jaar. Tijdens dit winterfeest hebben de kraamhouders weer een gevarieerd aanbod voor het winkelende publiek. Het aanbod zal onder meer bestaan uit: lifestyle artikelen, kerst producten, winter kleding, tassen, sieraden etc. Natuurlijk zullen ook de winkeliers uit Noordwijk-binnen zich presenteren.. Er is veel muziek van koren en de kerst-partyband.

Dickens en oude ambachten

Tijdens de kerstmarkt zijn vele oude ambachten te zien. Deze ambachten worden uitgevoerd door ambachtslieden volledig in Dickens stijl. De oude ambachten staan verspreidt door de Kerkstraat en in het Hof van Noordwijk. Kijk bijvoorbeeld bij het glasblazen  of de pyrografie.


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
15 december 2019
Tijd:
12:00 – 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Kerkstraat
Noordwijk, Zuid Holland 2201 MB Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page