Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Keukenhof Concert 2020

16 april 2020 17:30 20:30

keukenhof concert 2020

Laat je betoveren door deze tweede editie van het Keukenhof Concert, een muzikale extravaganza in een unieke setting bij Bloemenpark Keukenhof.

Concert Keukenhof

Dit voorjaarsconcert is een ongeëvenaard evenement met een veelzijdig programma van pop en klassieke muziek. Het decor is het sfeervolle Landgoed Keukenhof midden in de bloeiende bollenstreek. Semi live zendt Omroep Max het concert uit (NPO2). Breng op 16 april een heerlijke lenteavond door in Keukenhof. Het concert begint om 19:00 en duurt 2 uur. Vanaf 17.30 uur is het landgoed open.

Programma concert

Geniet van een avond ongeëvenaard entertainment, compleet met geurige bloemen en magische muziek. Dit concert is een hommage aan een van de mooiste bezienswaardigheden van Europa, met toptalenten als Trijntje Oosterhuis, The New Symphonics, Roel van Velzen en Maria Fiselier.

Gasten worden getrakteerd op een veelzijdig programma met pop en klassiek tegen het decor van de schitterende bloeiende tuinen, plus heerlijke snacks en drankjes van verschillende foodtrucks op het festival!

Prijs Keukenhof Concert

Voor dit exclusieve concert zijn 2 soorten tickets beschikbaar. Je kan kiezen voor een plek op het picknickveld of voor een zitplaats. Zie hieronder de prijzen:

Het concert begint om 19:00 uur en de deuren zijn geopend vanaf 17:30 uur.

Parkeren Concert

Je kan parkeren op het terrein van Bloemenpark Keukenhof. Een parkeerticket kost € 6,00. Koop hier je parkeerticket online

Ga naar de ingang van de Keukenhof (Stationsweg 166a) en volg vanaf daar de borden naar het kasteel. Laat je smartphoneticket scannen bij de ingang.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Datum:
16 april
Tijd:
17:30 – 20:30
Kosten:
€26,00
Evenement Categorieën:
, , ,
Keukenhof 1
Lisse, Zuid Holland 2161 AN Nederland
+ Google Maps
http://www.kasteelkeukenhof.nl
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page