Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderrommelmarkt in Dorpshart Lisse

20 juli 10:00 14:00

Let op: de kinderrommelmarkt in Lisse is afgelast in verband met de weersverwachtingen.

Op zaterdag 20 juli is het weer tijd voor de grootste kinderrommelmarkt van de Bollenstreek. Op de eerste zaterdag van de vakantie nemen meer dan 150 kinderen plaats in het centrum van Lisse.

De 150 kinderen verkopen tijdens de rommelmarkt de mooiste spullen. Van puzzels tot boekjes en van poppen tot spelletjes je vind het op de rommelmarkt. De kinderen kunnen zo een zakcentje te verdienen voor de vakantie.

Ben jij nog opzoek naar ‘nieuw’ speelgoed voor de vakantie dan is deze rommelmarkt de kans om je slag te staan. Dus zoek je nog leuk en gebruikt speelgoed om je voorraad aan te vullen? Of ben jij nog op zoek naar nieuw speelgoed voor in de vakantie of zoek je een specifiek boekje, puzzeltje of spelletje? Dan ben je in op zaterdag 20 juli in Dorpshart Lisse aan het goede adres. Vanaf 10:00 is de rommelmarkt geopend en presenteren de jongste inwonertjes van Lisse hun spulletjes voor zachte prijsjes. Wie weet heb je gelukt en vindt je net precies waar je naar op zoek bent! Wie weet kan jij op vakantie met een hele doos “nieuw” speelgoed!

Heereweg 219
Lisse, Zuid Holland 2161BG Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page