Home /

 




Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Landgoed van Sinterklaas in Duinrell

Landgoed van Sinterklaas in Duinrell

3 december 2022 08:00 4 december 2022 17:00

Sinterklaas Duinrell

Kom naar hét leukste sinterklaas evenement van Nederland! Op 26, 27 november, 3 en 4 december wordt Duinrell omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Sint en zijn Pieten maken er weer één groot feest van met heel veel leuke extra Sinterklaas-activiteiten. 

Sinterklaas in Duinrell

OH KOM MAAR EENS KIJKEN …… op het Landgoed van Sinterklaas! Geniet samen van een gezellig Sint-uitje vol met gezellige Sinterklaas-activiteiten, het indoor SiSaSinterklaasconcert, winterattracties én het Tikibad!

Programma Sinterklaas in Duinrell

Het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell is in 2022 vier dagen geopend. De Sint en zijn Pieten zijn aanwezig in het weekend van 26 & 27 november en 3 & 4 december. Tijdens dit Sinterklaas evenement is er van alles te doen in familiepark Duinrell.

  • Ga samen met de Pieten in alle geopende winterattracties
  • Swing mee met het indoor Sinterklaas concert in het theater
  • Ontdek het Huis van Sinterklaas 
  • Geniet van de vrolijke Pieten Parade
  • Ga op de foto met Sinterklaas 
  • Maak je Sint uitje compleet met een bezoek aan het Tikibad

Sinterklaas show in het Theater

Het SiSaSinterklaasconcert in ons theater is het leukste concert van het jaar! Laat je allercoolste dans-moves zien aan de Party-Pieten tijdens de Pietendisco en zing samen met zangeres Sita de leukste Sinterklaas-hits. Natuurlijk eindigt dit geweldige Sinterklaasfeest met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf!

Huis van Sinterklaas & Pieten Parade

Wil jij weten waar de Pieten en Sinterklaas op Duinrell slapen? En waar alle cadeautjes worden ingepakt? Neem dan een kijkje binnen in Het Huis van Sinterklaas!

In de Pieten Parade trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Kies een plekje langs de kant en geniet van een swingende optocht.

Duinrell attracties tijdens het Landgoed van Sinterklaas

Wat zullen ze op school raar opkijken als je zegt dat je met alle Pieten in het Kikkerrad bent geweest. Enne… dat kan dus écht! Afhankelijk van het weer zijn er tijdens Het Landgoed van Sinterklaas verschillende Duinrell attracties geopend.

Nog energie over? Beleef dan heel veel waterfun in het grootste indoor waterpark van de Benelux: het tropische zwembad Tikibad. Voor kinderen onder de 120cm is er het supertoffe kids waterpark Playa met vier te gekke glijbanen.

Openingstijden Sinterklaas in Duinrell

Het Landgoed van Sinterklaas is geopend op 26 & 27 november en 3 & 4 december 2022. De volgende openingstijden gelden voor het Sinterklaas evenement in Duinrell. Let op! Er is een beperkte capaciteit. Reserveer je ticket voor jouw gewenste dag op tijd.

Openingstijden Sinterklaas DuinrellAttractieparkTikibad
Zaterdag 26 november10:00 – 20:00 uur10:00 – 21:30 uur
Zondag 27 november10:00 – 17:00 uur10:00 – 19:00 uur
Zaterdag 3 december11:00 – 20:00 uur10:00 – 21:30 uur
Zondag 4 december11:00 – 17:00 uur10:00 – 19:00 uur

Prijzen voor tickets

Voor het Landgoed van Sinterklaas moet je van te voren tickets kopen. Deze tickets zijn gebonden aan een specifieke bezoekdag en je kiest ook direct het tijdslot voor de Grote Sinterklaasshow in het theater. Hieronder staan de entreeprijzen:

Prijzen Sinterklaas DuinrellPrijs
Entree Landgoed van Sinterklaas€ 19,95Reserveer nu
Entree Landgoed van Sinterklaas + 3 uur Tikibad€ 27,50Reserveer nu

Weekendje naar Duinrell tijdens Sinterklaas

Krijg je geen genoeg van alle Sinterklaaspret op Duinrell? Maak er dan een weekendje weg van! Met een overnachting in een Duingalow hoef je niks van het evenement te missen. Toegang tot attractiepark, Tikibad en alle Sinterklaasactiviteiten is inbegrepen.

€19,95
Duinrell 1
Wassenaar, Zuid Holland 2242 JP Nederland
+ Google Maps




Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page