Home /

 
Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Levende Beelden Festival in Noordwijk

23 Juli 2023 13:00 17:00

Noordwijk aan Zee staat op zondag 23 juli en zondag 20 augustus in het teken van “Levende Beelden”. Dan vindt namelijk in Noordwijk het Levende Beelden Festival plaats.

Een levend standbeeld is subtiel en verrassend tegelijk en staat voor humor, emotie en expressie. Het trekt de aandacht van de voorbijgangers, ze blijven verwonderd staan. Een levend beeld staat niet zomaar stil, maar voert een dialoog met het publiek via bewegingen. 

Op diverse locaties aan de kust treden er ca. 30 levende beelden op ; op de Koningin Wilhelmina Boulevard en in de Hoofdstraat. Zij showen hun talent en vermaken het publiek met hun prachtige acts. 

Ook zullen er diverse mobiele kunstenaars hun kunsten vertonen. En langs de route zullen er diverse straatmuzikanten hun muzikale kwaliteiten ten gehore brengen. De route is door bezoekers te lopen van 13.00 tot 17.00 uur.

Het belooft een prachtig spektakel te worden.

Toegang is gratis! Gratis parkeren in Noordwijk? Neem dan de Beach Shuttle bus.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Details

Datum:
23 Juli 2023
Zeit:
13:00 – 17:00
Veranstaltungskategorie:
Koningin Wilhelmina Boulevard
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
Google Karte anzeigen
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page