Home /

 
Chargement Évènements

« Tous les Évènements

  • Cet évènement est passé

Markt onder de Linden 2024 in Noordwijk

8 juin 10:00 9 juin 17:00

De jaarlijkse ‘Markt onder de Linden’ is populair bij liefhebbers van tuinen, lifestyle en delicatessen. Kom ook inspiratie opdoen tijdens dit leuke weekend in Noordwijk.

In de oude dorpskern van Noordwijk-Binnen vind je op het lommerrijke Lindenplein en de stijlvolle Voorstraat het charmante decor voor tal van activiteiten en bezienswaardigheden.

Dit succesvolle, groene evenement zal ook dit jaar gevuld zijn met kramen en activiteiten met de mooiste, nieuwste, aantrekkelijkste, stijlvolste producten die de marktmeesters voor je hebben kunnen vinden!

Ontspannen struinen langs talloze kramen met hun veelsoortig aanbod aan kwaliteitsproducten op het gebied van tuinen en het goede buitenleven; het bezoeken van tuinen opengesteld door enthousiaste Noordwijkse tuinbezitters; genieten van kunst op verschillende locaties op en rond de markt en dat alles omlijst door levende muziek passend bij de ambiance van de elegante ‘Markt onder de Linden’.

Open tuinen Noordwijk

Noordwijkse tuinenbezitters en Landgoed Calorama stellen tijdens de Markt onder de Linden op 8 en 9 juni 2024 hun tuinen open voor het publiek. De variëteit is groot. Kleurrijke bloementuinen, sprookjesachtige wilde tuinen en strakmoderne kunstzinnige tuinen: er is voor elk wat wils.
Voor meer informatie over de tuinen kunt u, tijdens de Markt onder de Linden, terecht bij de stand van de vereniging De Oude Dorpskern (Dorpspomp Lindenplein). Daar is ook een een gratis plattegrond te krijgen met de locatie van de tuinen. Bij de tuinen zelf zijn uitgebreide beschrijvingen van de historie en de planten aanwezig. De kaart is ook digitaal beschikbaar via deze link.

Parkeren Markt onder de Linden

In Noordwijk Binnen geldt op straat betaald parkeren op het Kloosterplein en Raadhuisstraat op maandag t/m zondag van 09:00 – 21:00. Parkeertarief : € 0,10 per 6 minuten voor het eerste en het tweede uur. daarna € 0,10 per 2 minuten. Op verschillende plaatsen gelden ook blauwe zones. Borden geven de parkeertijden en parkeerduur aan.

  • Parkeren Raadhuisstraat | Raadhuisstraat 36 in Noordwijk
  • Parkeren Kloosterplein | Kloosterplein 22 in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Détails

Début :
8 juin – 10:00
Fin :
9 juin – 17:00
Catégorie d’Évènement:
Lindenplein
Noordwijk, Zuid Holland Nederland
+ Google Map
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page