Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oegstleest

12 januari 2020 15:00 17:30

Oegstleest
Oegstleest

Oegstleest is het nieuwe culturele evenement van 2020 met muziek, schrijvers en poëten.

Op zondagmiddag 12 januari start OegstLeest, een nieuw initiatief in het
Dorpscentrum van Oegstgeest. De recent gestarte stichting Jazz071 en de Rijnlandse boekhandel slaan de handen ineen om het dorp cultureel op de kaart te zetten.

Van 15.00 tot 17.30 uur kan er geluisterd worden naar muziek van lokaal talent, zijn er poëtische voordrachten van bekende dichters en lezen schrijvers voor uit eigen werk. ‘Juist de mix van meerdere kunstdisciplines in één evenement gecombineerd met lokaal en gevestigd talent, de kleinschaligheid, de intieme clubsfeer, en de diversiteit van stijlen maakt OegstLeest uniek in-en buiten de regio.’, aldus de woordvoerder van Jazz071.

Tijdens de eerste editie kun je genieten van muzikaal toptalent bestaande uit Lizzy Ossevoort, Sven Rozier, Maurits den Hollander en Baer Traa. Daarnaast zal Babeth van der Zalm een kleinkunstperformance neerzetten en dragen lokale schrijvers als Inge de Bever, Ronald da Costa en Fik Meijer voor uit eigen werk. OegstLeest is toegankelijk voor jong en oud en is voor iedereen.

OegstLeest draagt graag haar steentje bij aan de dorpsmarketing Oegstgeest
campagne ‘’terug naar Oegstgeest’’, waarin Oegstgeest Schrijversdorp centraal staat.

Kaarten a E10,- worden verkocht via www.oegstleest.nl en de Rijnlandse boekhandel. De volgende editie zal zijn op zondag 8 maart.

Lijtweg 9
Oegstgeest, Zuid Holland Nederland
+ Google Maps
https://www.terugnaaroegstgeest.com
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page