Home /

 
Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Tuinen Dag Rijnsburg

17 juni - 10:00 - 16:30

open tuinen rijnsburg

Op zaterdag 17 juni vindt in Rijnsburg vanaf 10.00 uur de derde editie Open Tuinen Dag plaats. De open tuinenroute voert langs intieme tuinen verscholen achter mooie gevels en landelijk gelegen tuinen in heel Rijnsburg. Groen, kunst en cultuur 20 Enthousiaste tuineigenaren stellen met trots hun tuin open voor de bezoeker. In elke tuin valt iets te beleven; er is kunst, een meester-verteller en muzikale optredens. Het museum Oud Rijnsburg en Het Spinozahuis stellen vanaf ongeveer 11.00 uur hun deuren open. De tuincentra hebben verrassende activiteiten, en de plaatselijke horeca verwent de bezoeker met speciale versnaperingen tegen Open Tuinen prijsjes. Bij Indoorvolkstuin kunnen kinderen ‘Fruitspiesjes’ maken en kan je onbespoten aardbeien plukken. In de open tuinenroute is tevens een moestuin opgenomen. We adviseren met de fiets te komen. Kom je met de auto, dan kunt u het beste parkeren bij Vakantiepark Koningshof aan de Elsgeesterweg 8, waar je voor slechts 3 euro een fiets kunt huren.

open tuinen rijnsburgOpen tuin RijnsburgOpen tuin RijnsburgOpen tuin RijnsburgOpen tuin RijnsburgOpen tuin Rijnsburg

Brochure deelnemers

Vanaf 12 juni 2017 is de brochure met de plattegrond en deelnemers en het volledige programma te koop voor 1 euro. Locaties waar de brochure te verkrijgen is zijn: Zorgcentrum De Vlietstede, Vakantiepark Koningshof, Servicecentrum Centraal in de Tulpenstraat, tijdens de Paardenmarkt op 14 juni. Op 17 juni bij de startlocaties : Zorgcentrum Vlietstede, Oude Vlietweg 50, en Vakantiepark Koningshof Elsgeesterweg 8.

Bereikbaarheid

Met de auto

Kom je met de auto dan kan je het beste navigeren naar een startpunt. Je kan starten bij: vakantiepark Koningshof,  Zorgcentrum Vlietstede, in het Centrum van Rijnsburg ( achter de Burgt.) en bij Parkeerterrein Hoftuinplein.

Met het openbaar vervoer

Als je met openbaar vervoer naar de Open Tuinen Route komt kan je het beste buslijn 21 of 37 nemen. Kijk voor de actuele reisinformatie op 9292.nl

Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Tags:
Website:
https://www.facebook.com/opentuinendagrijnsburg
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page