Home /

 
Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open Tuinendag Noordwijkerhout & De Zilk

18 juni - 11:00 - 17:00

Op zondag 18 juni 2017 organiseert Groei & Bloei Bollenstreek haar jaarlijkse Open Tuinendag. In Noordwijkerhout en De Zilk stellen trotse tuinbezitters van 11.00 tot 17.00 uur met plezier hun tuin voor u open.

Deze Open Tuinendag wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met de VVV van Noordwijkerhout. Vanaf 2 juni 2017 is de routebeschrijving bij de VVV in Noordwijkerhout aan de Dorpsstraat 8 af te halen. Kosten routebeschrijving € 1,00.

Ontmoeten en inspireren

Maar liefst 16 tuinen in de gemeente Noordwijkerhout en 9 in De Zilk doen mee aan dit landelijke initiatief.

Altijd al nieuwsgierig geweest, wat er achter een huis aanwezig is? Dit is een unieke kans om ideeën op te doen en uit te wisselen in tuinen van echte liefhebbers, bij u in de buurt. U kunt met eigen ogen zien wat zij met hun tuin hebben gedaan en hoeveel plezier zij eraan beleven. Kom gezellig langs, laat u inspireren.

Ook dit jaar geeft Marleen Straathof weer een demonstratie van bloemen. Bij 1 van de tuinen in Noordwijkerhout  zijn zelfs zwaluwnesten.

Vanaf 15.00 geeft de Hillegomse muziekschool diverse uitvoeringen in een tuin in De  Zilk.

Kom ook kijken bij Tuinderij Buitenkans, Noorder Leidsevaart 20 de Zilk, bekijk de knoflook, vuurpijlen en vele andere planten. De kwekerij lig verscholen achter de kas. Beleef de ruimte, de rust en geniet van de vogels, vlinders bijen en andere insecten. Maak zelf een wandeling of ga mee met de rondleiding op elke heel uur. www.tuinderijbuitenkans.nl

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page