Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pluk voor Kindergeluk in Hillegom

24 maart 11:00 17:00

Voor de derde keer zal in Hillegom een Tulpen plukdag worden georganiseerd voor het goede doel. De eerste keer leverde de pluktuin € 3.000 op en vorig jaar is er maar liefst € 12.000 opgehaald.

Tijdens het Pluk voor Kindergeluk evenement kan iedereen voor slechts € 3,00 twintig tulpen komen plukken bij Bloembollenbedrijf Lommerse op de Nieuweweg 2 in Hillegom.

Tulpen plukken voor het goede doel

De gehele opbrengst is voor een kindertehuis in Ghana. Dit is momenteel hard nodig voor de bouw van een school. Het leuke is dat Mariëtte van ‘Hanukkah Mariëtte’s Childcare’ dit jaar zelf ook bij de plukactie is en de ambassadrice van de stichting, Selma van Dijk (Hart van Nederland), zal ook aanwezig zijn!

De plukactie is tot stand gekomen nadat het bedrijf 4 jaar geleden mee deed aan het ‘Tulip Trade Event’, ook wel TTE, dat is een soort tentoonstelling van heel veel (nieuwe) tulpensoorten, zo’n 100.000, bij Lommerse achter in de hal waar dan iedereen die in de bloemen of bollen zit kan komen kijken. Na het eerste TTE hebben ze Mariëtte leren kennen die bij de overbuurmannen een benefitdiner gaven voor het kindertehuis in Ghana. Toen is het besluit genomen om de tulpen ter beschikking te stellen voor een grote plukdag en de gehele opbrengst te schenken aan de stichting.

Kom ook zondag naar Hillegom, steun dit goede doel en fleur je huis op met schitterende tulpen.

€3 voor een bos met 20 tulpen

Nieuweweg 2
Hillegom, Zuid Holland 2182 BP Nederland
+ Google Maps


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page