Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaas in Duinrell

30 november 10:00 1 december 16:30

Elk jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten weer naar Nederland en een van de leukste feesten is het Landgoed van Sinterklaas in Duinrell.


Het Landgoed van Sinterklaas is twee weekenden geopend. In 2019 openen de deuren op 23 & 24 november en 30 november & 1 december 2019 van 10.00 tot 16.30 uur.

Landgoed van Sinterklaas

Op het Landgoed van Sinterklaas is van alles te beleven! Sinterklaas en heel veel Pieten maken er een feest van voor jong & oud. Bezoek het Huis van Sinterklaas en swing en zing lekker mee met het SiSaSinterklaasconcert. Hoogtepunt is de Magische Pietenparade die om 13:30 uur dwars door Duinrell gaat. En natuurlijk kan je op de foto met Sinterklaas zijn Pieten en zelfs het Paard van Sinterklaas.

Attracties Duinrell

Tijdens het Landgoed van Sinterklaas zijn veel attracties in Duinrell gewoon geopend. Je kan daar ook gewoon gebruik van maken. Zo heb je een gezellig dagje weg met Sinterklaas.

Tickets Sinterklaas in Duinrell

Een ticket voor Sinterklaas op Duinrell kost € 20,00 per persoon. Kinderen tot 1 jaar met legitimatie gratis entree. Parkeermunten zijn voor €10,00 per auto verkrijgbaar aan de kassa van Duinrell.

Ticket vanaf 1 jaar€ 20,00Tickets kopen »
Ticket o – 1 jaarGratis

Blijf slapen op Duinrell, net als Sinterklaas

Tijdens het Landgoed van Sinterklaas kan je heerlijk overnachten op het mooie vakantiepark van Duinrell. Geniet van alle activiteiten rondom Sinterklaas en zijn Pieten en neem een duik in het Tikibad. Tijdens het weekend van 23/24 november en 30 november/1 december is het extra genieten. Duinrell heeft extra aantrekkelijk geprijsde arrangementen.

Bereikbaarheid Landgoed van Sinterklaas

Duinrell is gelegen in Wassenaar en is met zowel het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Bus 44 stopt bij Duinrell. Bekijk actuele vertrektijden en plan jouw reis op 9292.nl. Als je met de auto naar Duinrell gaat kan je als adres ‘Duinrell 1, Wassenaar’ intoetsen op je navigatiesysteem.


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Gegevens

Begin:
30 november 2019 – 10:00
Einde:
1 december 2019 – 16:30
Evenement Categorieën:
,
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page