Home /

 
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Toeristenmarkt Vuurtorenplein 2020

Herhalend evenement bekijk alles

2 augustus 2020 10:00 18:00

Toeristenmarkt Noordwijk

De gezellige toeristenmarkt in Noordwijk wordt elke zondag (in de zomermaanden) gehouden op het Vuurtorenplein aan het strand.

Alle bezoekers worden gevraagd zich te houden aan de corona (COVID-19) maatregelen. Hou 1,5 meter afstand en kom niet als je verkoudheidsklachten heb.

Op het Vuurtorenplein is het elke zondag genieten op de Toeristenmarkt van Noordwijk. Deze markt is gezellig voor iedereen dus niet alleen voor toeristen. Ook inwoners van Noordwijk en omgeving zijn uiteraard welkom.

Op de markt kan je terecht voor de laatste mode, mooie accessoires en uiteraard lekkere snacks. Zo heeft de markt voor ieder wat wils.

Combineer met strandbezoek

De toeristenmarkt staat op het plein bij de vuurtoren en ligt direct aan het mooie strand. Combineer je bezoek dan ook met een heerlijke strandwandeling of een bezoekje aan een van de geweldige strandpaviljoens aan het strand.

Parkeren toeristenmarkt Noordwijk

Je kan je auto voordelig parkeren op Parkeerterrein ‘t Wantveld in Noordwijk. Dit parkeerterrein ligt op slechts 2 minuten lopen van de toeristenmarkt. Een dagkaart kost slechts € 7,50.

De toeristenmarkt is ook goed bereikbaar met de gratis strand pendelbus.

Meer in Noordwijk

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Vuurtorenplein
Noordwijk, Zuid Holland 2202PA Nederland
+ Google Maps
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page