Home /

 
Meld je aan voor de gratis maandelijkse Uitagenda
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vaderdag bij Zwembad de Waterkanten in Lisse

18 juni - 10:00 - 16:00

zwembad de waterkanten lisse 2

LISSE – Zondag 18 juni is de dag dat alle vaders in het zonnetje gezet mogen worden. Daarom kunnen kinderen hun papa uitnodigen om deel te nemen aan de bandenrace in het zwembad! Een uitgelezen moment dus om gezellig met de familie een duik in het zwembad te nemen.

Ter gelegenheid van Vaderdag betalen papa’s, die met hun kinderen komen zwemmen, geen entree. Tijdens de ‘gezinsplons’ en het recreatief zwemmen wordt er een aantal keer een bandenrace georganiseerd en kunnen papa’s met hun kind meedoen aan de bandenrace. Welke papa zet de snelste tijd neer en maakt kans op een leuke prijs? Naast de bandenrace ligt er voldoende spelmateriaal in het water en is ook de duikplank, de whirlpool, stroomversnelling, waterspeeltuin en glijbaan geopend. Na afloop van het zwemmen is het natuurlijk mogelijk om nog even gezellig na te zitten in de horeca. Kijk voor meer informatie en een gratis uitnodiging voor de bandenrace ook op www.sportfondsenlisse.nl

Het recreatief zwemmen op zondag is van 10.00 – 12.00 uur speciaal voor ouders met kinderen en van 12.00 – 16.00 uur voor iedereen.

Dus maak er een spetterende dag en kom gezellig met de familie naar Sportcentrum De Waterkanten in Lisse (Sportlaan 21)!

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page