koopzondag noordwijk lisse sassenheim hillegom katwijk

Home / Winkelen in de Bollenstreek / Koopzondag? Waar en wanneer in de Bollenstreek?

 

Winkelen op zondag is steeds leuker. Ook in de Bollenstreek zijn veel winkelgebieden regelmatig open zijn op zondag.

Koopzondag in Noordwijk

Elke zondag is het koopzondag in Noordwijk en kunt u lekker winkelen aan Zee. In de winkelstraat van Noordwijk vindt je een afwisselend aanbod van grote ketens en leuke zelfstandige winkels. Het gezellige centrum is ideaal te combineren met een standwandeling en een drankje en hapje bij een van de vele strandpaviljoens in Noordwijk. Ook het parkeren in Noordwijk is goed geregeld. Er is ruime parkeergelegenheid en op echte stranddagen rijd er een gratis strandpendelbus. Er worden geregeld evenementen georganiseerd in het centrum van Noordwijk.

Koopzondag in Lisse

Een groot deel van de winkels in het Dorpshart Lisse zijn op de laatste zondag van de maand geopend. Een aantal supermarkten en de Hema is elke zondag geopend en uiteraard zijn de vele restaurants met terrassen geopend.

De volgende zondagen zijn koopzondagen in Lisse:

  • 3 december 2017 (Sinterklaas)
  • 17 december 2017 (Kerst)
  • 24 december 2017 (Kerst)
  • 31 december 2017 (Kerst)

Bekijk de website voor meer informatie: Dorpshart Lisse

Koopzondag in Sassenheim

Het centrum van Sassenheim heeft geen vaste koopzondag. Elk jaar worden een aantal zondag aangewezen waarop extra activiteiten worden georganiseerd. Het centrum van Sassenheim heeft veel lokale ondernemers waardoor er een uniek winkelaanbod is ontstaan. Er hangt een gezellige sfeer en regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd zoals markten.

De volgende zondagen is het koopzondag in Sassenheim:

Koopzondag in Noordwijkerhout

Noordwijkerhout heeft geen vaste koopzondagen.

Koopzondag in Hillegom

In het centrum van Hillegom is geen vaste koopzondagen.

Koopzondag in Katwijk

Katwijk heeft geen koopzondagen. Uiteraard kan je wel naar een van de vele strandpaviljoens die steeds vaker het hele jaar door geopend zijn. In Katwijk kan je op zondag ook gratis parkeren in de grote parkeergarage onder de duinen.

 
Share this page