duinrell
 

Attractiepark Duinrell is met ruim 40 attracties puur genieten voor jong en oud. 

Een dag vol actie en plezier

Met ruim 40 attracties voor jong en oud is het lastig kiezen: eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleine bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Wonderland of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin.

Verbreek jij hét record in Wild Wings?

In Wild Wings stap je als een echte piloot in één van de twaalf vliegtuigjes en doe je op 22 meter hoogte je allereerste aerobatics move: de roll! Hoe vaak kun jij over de kop in één vlucht? Wie iets minder ‘wild’ is ingesteld suist lekker mee en geniet van een onvergetelijke zweefvlucht.

Tropisch Zwembad Tikibad

Maak je Duinrell-dag compleet en beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Er zijn glijbanen voor stoere waaghalzen en voor de hele familie.

Bereikbaarheid

Met de auto

Navigeer naar het adres Duinrell 1 in Wassenaar. Je kan betaald parkeren op het parkeerterrein van Duinrell.

Met het openbaar vervoer

Duinrell is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende buslijnen stoppen in de buurt van Duinrell: Buslijn 90, 44, 43, 444. Check de meest actuele reisinformatie op 9292

Adresgegevens

  • Vakantie- en attractiepark Duinrell
  • Duinrell 1
  • 2242 JP Wassenaar
  • Koop nu je tickets: Duinrell
tot 6 euro korting bij Duinrell met onze Bollenstreek Deal
 
Share this page