Space Expo in Noordwijk
 

De Bollenstreek is niet alleen bekend om zijn bloemen. In Noordwijk is ruimtevaartorganisatie ESTEC gevestigd.  Space Expo is het officiële bezoekerscentrum van ESTEC.Er is bij Space Expo van alles te zien en te beleven op het gebied van ruimtevaart. Je wordt meegenomen op een reis langs verre planeten en prachtige Melkwegstelsels. Kinderen leren zo op een leuke wijze alles over de ruimtevaart. Naast de rijke historie toont Space Expo ook de toepassingen én de techniek achter de ruimtevaart.

Plattegrond Space Expo Noordwijk

Space Train

Altijd al een kijkje willen nemen in de ‘keuken’ van ESA? Dat kan met de Space Train. Deze brengt je naar de grootste vestiging van de Europese Ruimtevaartorganisatie ESA. Tijdens de rondleiding vertellen de gidsen van Space Expo je alles over de activiteiten bij ESTEC. De Space Train rijdt elke zaterdag en zondag om 11.30, 13:30 en 15:00 uur.  (Tijdens schoolvakanties rijdt de Space Train vaak dagelijks)

Space Expo Noordwijk

Entree prijs Space Expo

Kinderen 4 t/m 12 jaar
€ 8,00 p.p

Volwassenen
€ 12,00 p.p

Rondleiding met gids
€ 42,50 per gids per uur

Space Train
€ 6,00 p.p

 

Openingstijden

De hele tentoonstellingsruimte is goed toegankelijk voor rolstoelen. Space Expo is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. In de schoolvakanties ook op maandag geopend.

Locatie

Keplerlaan 3, 2201 AZ Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands

 
Share this page