Landgoed Kasteel Keukenhof in Lisse
 

Kasteel Keukenhof vormt het stralende middelpunt van het sfeervolle en bosrijke Landgoed Keukenhof en is gelegen in het hart van de Randstad. Meer dan tweehonderd hectare bos, weiland en en prachtig aangelegd park met ruim achttien monumenten. Een historische omgeving, maar bruisend van leven.

Parkeren en toegang zijn gratis bij Landgoed Kasteel Keukenhof

Trouwen in een sprookjesachtige omgeving, vergaderen in een bijzondere ambiance of wandelen in onze stijlvolle tuinen? Bij Kasteel Keukenhof bent u aan het juiste adres. U kunt rekenen op een gastvrij ontvangst en u wordt omringd door de beste zorg. Tevens  worden er op het terrein veel leuke activiteiten, workshops en tentoonstellingen georganiseerd.

Plattegrond Landgoed Kasteel Keukenhof

plattegrond_kasteel keukenhof

Kinderboerderij Poelepetaat bij Keukenhof

Op het landgoed is ook een uitgebreide kinderboerderij te vinden. De kinderboerderij in Lisse ligt aan het plein van de monumentale Hofboerderij. De oude jongveestal heeft een complete metamorfose ondergaan en is met de unieke ligging in de mooie bosrijke omgeving een fantastische ontmoetingsplek geworden. Iedereen, jong en oud, heeft hier de mogelijkheid om op een laagdremelige, aantrekkelijke manier in contact te komen met boerderijdieren. Er zijn ook diverse speeltoestellen waar kinderen zich kunnen uitleven. Uiteraard is de kinderboerderij ook gratis te bezoeken.

Het lijkt haast een sprookje, maar dat is het niet. Het Kasteel Keukenhof is echt!

Op het Landgoed worden elk jaar verschillende evenementen gehouden. Bekendste evenement is het fantasy festival Castlefest.

Hoe kom je bij Kasteel Keukenhof?

Het landgoed ligt centraal in de randstad en is vanuit de steden Haarlem, Amsterdam, Leiden en Den Haag in 30 autominuten te bereiken.

  • Kasteel Keukenhof
  • Keukenhof 1
  • 2161 AN Lisse
  • 0252 750 690
  • info@kasteelkeukenhof.nl

Parkeren

Op het terrein van het Landgoed kunt u gratis parkeren. Tijdens evenementen kan het zijn dat er geparkeerd kan worden op het parkeerterrein van de bloementuin Keukenhof. Dit is in de meeste gevallen wel betaald.

 
Share this page