10% korting op de huur van een Vespa Scooter in Noordwijk

Home / Zien & doen in de Bollenstreek / De leukste voordelen met Bollenstreek Deals / 10% korting op de huur van een Vespa Scooter in Noordwijk

 

Het zonnetje, mooi weer, de frisse buiten lucht.. waar denk je aan… Lekker toeren op een van de Italiaanse lifestyle scooters van Vespa Verhuur Noordwijk. Het is tijd om te ontspannen en op een geweldig leuke manier de mooie plekjes van de
Bollenstreek te ontdekken!

Beleef de schitterende omgeving van de Bollenstreek op een nieuwe manier, met een van de stijlvolle Vespa scooters. Maak bijvoorbeeld een mooie duintocht richting Zandvoort, een tour door de polder langs de Kagerplassen of ontdek de steden Leiden en/of Haarlem geheel in stijl en op een ontspannen manier.

De verhuur gaat altijd gepaard met individuele uitleg en persoonlijke instructie van het voertuig. Huur van de Vespa scooters is incl. verzekering en onbeperkte kilometers. Goed om te weten: De Vespa’s zijn zeer eenvoudig te besturen en je hoeft geen helm te dragen!

Bollenstreek Deal: 10% korting op de huur van een scooter

Vespa Verhuur Noordwijk geeft 10% korting op de daghuur (10.00u-17.00u). Dit betekent dat je i.p.v. € 50,00 slechts € 45,00 betaalt voor een daghuur van een Vespa, alleen via telefonische reservering (06-43431068) mogelijk en bij doorgeven dat je van de kortingsactie van Bollenstreek.nl gebruik wilt maken.

Verhuurlocatie

 
Share this page