Home / Los mejores consejos para un día en Holanda / Vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje? Bekijk hier de leukste groepsactiviteiten

 

Ben jij opzoek naar een groepsactiviteit voor een vrijgezellenfeest, familiedag of bedrijfsuitje? Kijk dan eens bij de tours langs de kust, de duinen en de bloemenvelden. Cruise met een elektrische scooter door de duinen, rijd met een klassieke Solex naar het strand of fiets met een lokale gids langs de bloemen in de Bollenstreek.

Tour met een elektrische scooter langs strand, duinen en bloemen.

Scooter verhuur voorhout

Ontdek met een elektrische scooter het strand, de duinen en de bloemen in de Bollenstreek. Er zijn verschillende tours te boeken. De tour is te boeken voor groepen tot maximaal 50 personen.

Ontdek het strand met een klassieke Solex bromfiets

Solex bedrijfsuitje dagtocht

Een Solex tour staat garant voor veel plezier. Voor zowel ouderen als jongeren is het rijden op een Solex een geweldige beleving. Voor de klassieke bromfiets zijn verschillende routes beschikbaar die je naar de mooiste plekjes aan het strand en in de Bollenstreek brengen. Solex rijden is te boeken voor groepen tot maximaal 60 personen.

Begeleide fietstocht door de Bollenstreek met lokale gids

fietstocht bloemenvelden met gids

Fiets met een gids naar de mooiste plekjes in de Bollenstreek. Bewonder in het voorjaar de tulpenvelden en in de zomer de Dahlia showtuinen en hoor het verhaal van de bloemen en de Bollenstreek van een lokale gids. De fietstochten zijn te boeken voor groepen met een maximum van 15 personen.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page