Home /

 
Lade Veranstaltungen

« Alle Veranstaltungen

  • Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden.

Rondleiding bij tulpenbollenkwekerij & Dahlia showtuin van De Tulperij

13 August 2022 09:30 17:00

Breng deze zomer een bezoek aan bloembollenkwekerij De Tulperij en leer alles over de dahlia’s en tulpen. De dahlia groeit bijvoorbeeld niet uit een bol, maar uit een knol. Tijdens een rondleiding door het bedrijf hoor je het verschil tussen de bollen en knollen.

Voor individuele gasten zijn er om 10.30 uur en 14.15 uur rondleidingen te boeken. De rondleiding is ook een leuke activiteit om met kinderen te doen. Voor kinderen is er een leuke speurtocht met een verrassing. Let op! reserveer de rondleiding online.

Dahlia pluktuin & CNB Dahlia Showtuin

Naast de rondleiding kan je ook de schitterende dahlia showtuin bezoeken. In deze showtuin staan maar liefst meer dan 650 verschillende dahlia’s. Ook kan je een bosje dahlia’s plukken in de grote dahlia pluktuin van De Tulperij.

Wil je meer weten over de knollen en bollen? en genieten van de Dahlia zomerbloemen?
In 2022 is De Tulperij open van 13 augustus t/m 16 oktober van 9.30 tot 17.00 op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Let op: op maandag gesloten.

Prijzen rondleiding

Wil je genieten van de schitterende zomerbloemen bij de Tulperij en tegelijk meer weten over tulpen en dahlia’s? Reserveer dan een rondleiding bij De Tulperij.

Prijzen De Tulperij 2022Prijs
Entree + rondleiding 6,95
Entree kind (4 t/m 12 jaar)
Incl. speurtocht en verrassing
€ 3,95
€6,95 (Kinderen € 3,95 incl. verrassing)

Dahlia tours langs De Tulperij

Wil je komen genieten van de schitterende dahlia’s? Er zijn verschillende dahlia tours beschikbaar om individueel of met een groep de dahliatuinen te bezoeken. De dahlia tours hebben ook allemaal een stop bij De Tulperij.

Oude Herenweg 16B
Voorhout, Zuid Holland 2215 RZ Voorhout Nederland
Google Karte anzeigen
0252-215028
Veranstaltungsort-Website anzeigen
Ook een evenement toevoegen aan de Bollenstreek Uitagenda? Klik hier voor meer informatie.

 
Share this page