Keukenhof 2019 (Lisse, Holland) – openingstijden, prijzen en parkeren

Home / Keukenhof 2019 (Lisse, Holland) – openingstijden, prijzen en parkeren

 

De Keukenhof Bloementuin is weer geopend vanaf 21 maart 2019 tot en met 19 mei 2019. Koop nu alvast je tickets

Keukenhof, de unieke Lentetuin in Lisse

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen, vooral in de maand april. Keukenhof is maar 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten. De tentoonstellingen in de bloementuin staan in 2019 in het kader van het thema Flower Power.

Koop je 2019 ticket online en vermijd de wachtrij

Wandel tussen de tulpen van de Keukenhof

De 15 kilometer wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat je een spectaculair uitzicht hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens je wandeling zie je unieke, wekelijks wisselende bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met diverse restaurants en terrassen. Naast de schitterende bloementuinen vind je in Keukenhof ook het grootste beeldenpark van Nederland. Je kunt hier vele beelden bewonderen die gemaakt zijn door nationale en internationale kunstenaars.

Keukenhof met Kinderen

Keukenhof Speeltuin

Het bloemenpark is ook erg populair bij kinderen. Naast de betoverende kleuren van de bloemen vermaken kinderen zich uitstekend in de Nijntje speeltuin. Ook is er een leuke speurtocht door het park waarbij kinderen ook nog eens wat leren over bloembollen. De kinderboerderij en een leuk doolhof maken Keukenhof ook een ideaal gezinsuitje. Lees ook onze pagina over Het ideale dagje uit in het voorjaar met kinderen.

Fietsen rondom Keukenhof

fietsen keukenhof

Keukenhof zelf bestaat uitsluitend uit wandelpaden, maar tijdens een fietstocht langs de bloemenvelden rondom de bloementuin kan je nog meer genieten van de Hollandse bloemen. Heb je zelf geen fiets dan kan je bij Keukenhof een fiets huren. Bij het fietsverhuur punt op de parkeerplaats  kan je een fiets huren voor 3 uur of voor de hele dag. Reserveer je fiets wel online om lange wachttijden te voorkomen en zeker te weten dat de huurfietsen niet op zijn.

Reserveer je huurfiets online tegelijk met je Keukenhof ticket en voorkom wachttijden bij de kassa van Keukenhof en bij Keukenhof fietsverhuur. Bij je online reservering ontvang je ook een FlowerCard waarmee je mooie kortingen krijgt in de omgeving van Keukenhof en in Amsterdam. Boek je Keukenhof tickets + huurfiets hier.

Evenementen in Keukenhof

Keukenhof is elke dag een feestje. Tijdens de weekenden en vakanties worden extra evenementen georganiseerd voor jong & oud. Hieronder het overzicht van de evenementen in het bloemenpark in 2019.

Naast de bovenstaande Keukenhof evenementen zijn er nog meer bloemenevenementen. Bekijk onze UitAgenda voor alle evenementen.

Openingstijden Keukenhof 2019

De bloementuin is geopend van 21 maart t/m 19 mei 2019. Elke dag opent het park om 8:00 uur en sluit om 19:30 uur. Het is aan te raden om in de vroege ochtend of tijdens sluitingstijd het park te bezoeken. Vaak is het licht dan het mooiste en het is ook nog eens rustiger in het park.

  • Maandag 8:00 – 19:30
  • Dinsdag 8:00 – 19:30
  • Woensdag 8:00 – 19:30
  • Donderdag 8:00 – 19:30
  • Vrijdag 8:00 – 19:30
  • Zaterdag 8:00 – 19:30
  • Zondag 8:00 – 19:30

De kassa sluit om 18:00.

Prijs Keukenhof ticket 2019

De prijs voor een Keukenhof ticket is leeftijdsafhankelijk. Het is aan te raden vooraf al je kaartje te kopen zodat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Naast een Keukenhof ticket kan je online ook gelijk je parkeerkaart kopen. Zo kan je nog langer genieten van de bloeiende bloemen.

Koop nu je kaartje online en sta niet in de rij

Parkeren Keukenhof

Het bloemenpark is goed te bereiken met zowel de auto als met de trein en bus. Er is een groot parkeerterrein met vele parkeerplaatsen voor de ingang van het park. Koop online je parkeerkaart en je betaald voor een dagkaart maar € 6,00. Bijkomend voordeel is dat je niet in de rij hoeft te staan voor een parkeerkaart.

Openbaar vervoer

Keukenhof is ook zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn speciale bussen die rechtstreeks naar het bloemenpark rijden. Ook zijn er speciale combi-tickets waardoor je goedkoop kan reizen vanaf Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Leiden. Met de combi-tickets krijg je een retour buskaartje en entree voor Keukenhof. Bestel je combi-ticket online om de rijen bij de verkooppunten te ontlopen.

Keukenhof Lisse met de auto

Het bloemenpark ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is gemakkelijk te bereiken via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) en de A44 (afslag 3 Lisse). Volg de borden ‘Keukenhof’. Je kunt parkeren (koop online je parkeerkaart voor slechts € 6,00) op het parkeerterrein van Keukenhof.

Plattegrond Keukenhof

Het bloemenpark is overzichtelijk en zelfs op drukke dagen kan je nog rustige gedeeltes in het park vinden. Bekijk de plattegrond alvast.

map_of_keukenhof_park_2017_lr.jpg__880x622_q85_crop_upscale

Adres Keukenhof Lisse Holland

  • Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse
  • Tel: +31 252 465555
  • Website
Tips Keukenhof en de bloemenvelden

Haal alles uit je bezoek aan de bloemenvelden van Nederland en Keukenhof met onderstaande artikelen over.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Zee en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

Booking.com

 
Share this page