Keukenhof (Lisse, Holland) – openingstijden, prijzen en parkeren

Home / Keukenhof (Lisse, Holland) – openingstijden, prijzen en parkeren

 

This post is also available in: English Deutsch Français Español

De Keukenhof Lentetuin is momenteel gesloten. Het bloemenpark is weer geopend vanaf 21 maart 2019 tot en met 19 mei 2019. In de zomer kan je wel gratis de Keukenhof Kasteeltuinen bezoeken met in de zomer mooie zomerbloemen.

Keukenhof, een unieke bloemenzee in Lisse

De Keukenhof in Lisse is de grootste bloementuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden gepoot. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook legio buitenlandse toeristen op af komen, vooral in de maand april. Keukenhof is goed voor jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurige bloemenvelden rondom de Keukenhof kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten en lelies. De tentoonstellingen op de Keukenhof staan in 2019 in het kader van het thema Flower Power.

Koop je Keukenhof ticket online en vermijd de wachtrij

Wandelroute tussen de tulpen van de Keukenhof

De 15 kilometer wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat je een spectaculair uitzicht hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens je wandeling zie je unieke, wekelijks wisselende bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met diverse restaurants en terrassen. Ook kinderen kunnen zich in de Keukenhof prima amuseren in de Nijntje speeltuin of met een leuke speurtocht door het bloemenpark. Ook is er een kinderboerderij en een leuk dolhof waar je als beloning een mooi uitzicht krijgt over de naastgelegen bloemenvelden.

Beeldenpark Keukenhof

Naast de enorme bloementuin vind je in de Keukenhof ook het grootste beeldenpark van Nederland. Je kunt hier vele beelden bewonderen die gemaakt zijn door nationale en internationale kunstenaars.

Bewonder de bloemenvelden

De Keukenhof zelf bestaat uitsluitend uit wandelpaden, maar tijdens een fietstocht door de Hollandse bollenstreek rondom de Keukenhof leer je de omgeving pas echt goed kennen. Bij Fietsverhuur Keukenhof kan je een fiets huren voor slechts € 10,- per dag. Reserveer je fiets wel online om lange wachttijden te voorkomen.. Een andere leuke manier om van de bloemenzee van de bollenstreek te genieten is tijdens een rondvaart in een elektrische fluisterboot. (€7,50.)

Een ideale fietsroute is de Flower Tour. Deze fietsroute is 15 km lang (1 uur fietsen) en komt langs de mooiste bloemenvelden rondom Keukenhof. Ook kom je langs vele mooie uitzichtpunten en bloemenattracties. Met een audiotour krijg je meer informatie.

Fietstocht met lokale gids

Nieuw in 2019 is de mogelijkheid om naast je Keukenhof bezoek ook mee te gaan met een lokale gids die precies weet waar de mooiste bloemenvelden te vinden zijn. Ook kan de gids je heel veel vertellen over de bloeiende bloemenvelden rondom Keukenhof. Deze unieke fietstocht vertrekt elke dag om 12:00 uur en is alleen online te reserveren. Er is plek voor maximaal 15 deelnemers per fietstocht.

Evenementen programma bij Keukenhof

Keukenhof is elke dag een feestje. Er worden ook extra evenementen georganiseerd voor jong & oud. Hieronder het overzicht van de evenementen in het bloemenpark.

Het programma voor 2019 is nog niet bekend. Volg onze site of facebookpagina om op de hoogte te blijven.

Openingstijden Keukenhof 2019

Openingstijden van de Keukenhof van 21 maart t/m 19 mei 2019:

Maandag 08:00 – 19:30
Dinsdag 08:00 – 19:30
Woensdag 08:00 – 19:30
Donderdag 08:00 – 19:30
Vrijdag 08:00 – 19:30
Zaterdag 08:00 – 19:30
Zondag 08:00 – 19:30

De kassa sluit om 18:00.

Bovenstaande openingstijden zijn onder voorbehoud.

Toegangsprijzen Keukenhof 2019

Dit zijn de toegangsprijzen voor de Keukenhof in Lisse:

Koop nu je kaartje online en sta niet in de rij

LisseCard

Maak je bezoek aan Keukenhof compleet door de omgeving van Keukenhof te bezoeken. Verbaas je over de schitterende bloemenvelden en de rijke geschiedenis van de streek. Met de LisseCard krijg je voordelig toegang tot de leukste attracties. Meer informatie over de LisseCard vindt je hier.

Parkeren Keukenhof

Keukenhof is goed te bereiken met zowel de auto als met de trein en bus. Er is een groot parkeerterrein met vele parkeerplaasten voor de ingang van het park. Koop online je parkeerkaart en je betaald voor een dagkaart maar € 6,00. Bijkomend voordeel is dat je niet in de rij hoeft te staan voor een parkeerkaart.

Openbaar vervoer

Keukenhof is zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn zelfs speciale bussen die rechtstreeks naar Keukenhof rijden. Ook zijn er speciale combi-tickets waardoor je goedkoop kan reizen vanaf Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Leiden. Met de combi-tickets krijg je een retour buskaartje en entree voor Keukenhof. Bestel je combi-ticket online om de rijen bij de verkooppunten te ontlopen.

Keukenhof Lisse met de auto

Keukenhof ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is gemakkelijk te bereiken via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) en de A44 (afslag 3 Lisse). Volg de borden ‘Keukenhof’. Je kunt parkeren (koop online je dagkaart voor slechts € 6,00) op het parkeerterrein van Keukenhof.

Plattegrond Keukenhof

map_of_keukenhof_park_2017_lr.jpg__880x622_q85_crop_upscale

Adres Keukenhof

Keukenhof Lisse Holland
Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse
Tel: +31 252 465555
Fax: +31 252 465565
Website
Facebook: https://www.facebook.com/visitkeukenhof
Twitter: https://twitter.com/visitkeukenhof

Handige links

Booking.com

 
Share this page