Home / Keukenhof 2020 (Lisse, Holland) – openingstijden, prijzen en parkeren

 

Keukenhof 2020 is geopend vanaf 21 maart tot en met 10 mei. Het bloemenpark staat in 2020 in het teken van het thema ‘ A world of colours’. Buiten de openingsperiode van het bloemen kan je wel de Kasteeltuinen bezoeken. Deze zijn het hele jaar door gratis te bezoeken.


Keukenhof, de unieke lentetuin van Holland

De Keukenhof in Lisse is de grootste tulpentuin ter wereld met ruim zeven miljoen bloembollen die ieder seizoen weer worden geplant. Het is één van de mooiste attracties in Nederland, waar ook veel buitenlandse toeristen op af komen. Keukenhof is slechts 8 weken per jaar geopend en trekt in die korte tijd meer dan een miljoen bezoekers. Op de kleurrijke bloemenvelden rondom de lentetuin kun je prachtige bloeiende voorjaarsbloemen zien zoals krokussen, narcissen, tulpen en hyacinten.

Koop je Keukenhof ticket online en vermijd de wachtrij

Wandel tussen de tulpen van de Keukenhof

De 15 kilometer wandelpaden van de Keukenhof zijn zo aangelegd dat je een spectaculair uitzicht hebt op de heerlijk geurende bloementuinen en bloemenkassen. Tijdens je wandeling zie je unieke, wekelijks wisselende bloemenshows, schitterende vijvers en diverse paviljoens met diverse restaurants en terrassen. Naast de schitterende bloementuinen vind je in Keukenhof ook het grootste beeldenpark van Nederland. Je kunt hier vele beelden bewonderen die gemaakt zijn door nationale en internationale kunstenaars.

Keukenhof met Kinderen

Keukenhof Speeltuin
ideale gezinsuitje in het voorjaar

Het bloemenpark is ook erg populair bij kinderen. Naast de betoverende kleuren van de bloemen vermaken kinderen zich uitstekend in de Nijntje speeltuin. Ook is er een leuke speurtocht door het park waarbij kinderen ook nog eens wat leren over bloembollen. De kinderboerderij en een leuk doolhof maken het bloemenpark ook een ideaal gezinsuitje.

» Lees ook: Het ideale dagje uit in het voorjaar met kinderen.

Fietsen langs de bloemenvelden

fietsen keukenhof

Keukenhof zelf bestaat uitsluitend uit wandelpaden, maar tijdens een Keukenhof fietstocht langs de bloemenvelden rondom de bloementuin geniet je nog meer van de Hollandse bloemen. Heb je zelf geen fiets dan kan je bij Keukenhof een fiets huren. Bij het fietsverhuur punt op de parkeerplaats kan je een fiets huren voor 3 uur of voor de hele dag. Reserveer je fiets wel online om lange wachttijden te voorkomen en zeker te weten dat de huurfietsen niet op zijn.

Reserveer je huurfiets online tegelijk met je ticket en voorkom wachttijden bij de kassa. Bij je online reservering ontvang je ook een FlowerCard waarmee je mooie kortingen krijgt in de omgeving van het bloemenpark en in Amsterdam.

Evenementen in het bloemenpark

Keukenhof is elke dag feest. Tijdens de weekenden en vakanties worden extra evenementen georganiseerd voor jong & oud. Hieronder het overzicht van de evenementen in het bloemenpark in 2020. (alle evenementen zijn nog onder voorbehoud).

Naast de bovenstaande evenementen zijn er nog meer bloemenevenementen in de Bollenstreek. Bekijk onze UitAgenda voor alle evenementen.

Keukenhof Openingstijden 2020

De bloementuin is geopend van 21 maart t/m 10 mei 2020. Elke dag opent het park om 8:00 uur en sluit om 19:30 uur. Het is aan te raden om in de vroege ochtend of tijdens sluitingstijd het park te bezoeken. Vaak is het licht dan het mooiste en het is ook nog eens rustiger in het park.

 • Maandag 8:00 – 19:30
 • Dinsdag 8:00 – 19:30
 • Woensdag 8:00 – 19:30
 • Donderdag 8:00 – 19:30
 • Vrijdag 8:00 – 19:30
 • Zaterdag 8:00 – 19:30
 • Zondag 8:00 – 19:30

De kassa sluit om 18:00.

Prijs Keukenhof ticket 2020

De prijs voor een Keukenhof ticket is leeftijdsafhankelijk. Het is aan te raden vooraf al je kaartje te kopen zodat je niet in de rij voor de kassa hoeft te staan. Naast een Keukenhof ticket kan je online ook gelijk je parkeerkaart kopen. Zo kan je nog langer genieten van de bloeiende bloemen.

De definitieve prijs voor een Keukenhof ticket in 2020 is nog niet bekend. Onderstaande prijzen zijn de prijzen van seizoen 2019.

Koop nu je kaartje online en sta niet in de rij

Parkeren bij Keukenhof

Het bloemenpark is goed te bereiken met zowel de auto als met de trein en bus. Er is een groot parkeerterrein met vele parkeerplaatsen voor de ingang van het park. Koop online je parkeerkaart en je betaalt voor een dagkaart € 6,00. Bijkomend voordeel is dat je niet in de rij hoeft te staan voor een parkeerkaart.

Met het openbaar vervoer

Keukenhof is ook zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Er zijn speciale bussen die rechtstreeks naar het bloemenpark rijden. Ook zijn er speciale combi-tickets waardoor je goedkoop kan reizen vanaf Amsterdam, Schiphol, Haarlem en Leiden. Met de combi-tickets krijg je een retour buskaartje en entree voor het bloemenpark. Bestel je combi-ticket online om de rijen bij de verkooppunten te ontlopen.

Met de auto

Het bloemenpark ligt tussen Amsterdam en Den Haag en is gemakkelijk te bereiken via de A4 (afslag Nieuw-Vennep) en de A44 (afslag 3 Lisse). Volg de borden ‘Keukenhof’. Je kunt parkeren (koop online je parkeerkaart voor slechts € 6,00) op het parkeerterrein.

Plattegrond van het bloemenpark

Het bloemenpark is overzichtelijk en zelfs op drukke dagen kan je nog rustige gedeeltes in het park vinden. Bekijk de plattegrond alvast.

map_of_keukenhof_park_2017_lr.jpg__880x622_q85_crop_upscale
Plattegrond van Keukenhof

Adres

 • Keukenhof Lisse Holland
 • Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse
 • Tel: +31 252 465555
 • Website

Tips Keukenhof en de bloemenvelden

Haal alles uit je bezoek aan de bloemenvelden van Nederland met onderstaande artikelen over.

Keukenhof promotie video

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Strand en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page