Elektrische scooter verhuur Noordwijk

Home / Dagje Uit / Ontdek de Hollandse bloemen met een Flower Tour / Flower Tour – elektrische FunScooter – Tulpenroute

 

De Tulpenroute van de Flower Tour brengt je langs de mooiste bollenvelden, het strand, de duinen, bloembol kwekerijen en uiteraard Bloemenpark Keukenhof. Je ontdekt tijdens de route de veelzijdigheid van de Bollenstreek en de schoonheid van bloemen zoals de narcis, hyacint en natuurlijk de tulp.De Flower Tour tulpenroute maakt gebruik van het uitgebreide fietsknooppunten systeem in de Bollenstreek. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de route te volgen .

De route loopt voor een deel door beschermd duingebied. Hierdoor is de tulpenroute zeer geschikt voor elektrische scooters zoals de FunScooter.

De Flower Tour Tulpenroute is te rijden vanaf 21 maart t/m 10 mei 2020. In deze periode bloeien de verschillende lentebloemen zoals de narcis, hyacint en tulp namelijk op zijn mooist.

Genieten op een elektrische FunScooter

De nieuwe elektrische FunScooter is ideaal om de Flower Tour te rijden. Deze FunScooters zijn geluidloos en rijden heerlijk. Je mag ermee in het duingedeelte van de route rijden en doordat je geen helm op hoeft kan je optimaal genieten. Het rijden is ook heel eenvoudig en jong en oud rijden zo weg op de scooter. Vergeet onderweg niet te zwaaien want de scooter trekt veel positieve aandacht.

Er is een leuk arrangement samengesteld. De tulpenroute is erg geschikt als dagje uit en als activiteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.


Flower Tour FunScooter arrangement

Het Flower Tour FunScooter arrangement duurt 3,5 uur en brengt je langs alle hoogtepunten in de Bollenstreek. Je bezoekt uiteraard de mooiste bollenvelden maar ook: het strand van Langevelderslag, het unieke duingebied en natuurlijk de gezellige bollendorpen. Vanaf 8 personen is het mogelijk om als extra een rondleiding te krijgen bij een tulpenbollen kwekerij en/of bij Museum De Zwarte Tulp en eventueel lunch of diner bij te boeken.

FunScooter arrangement

  • 3,5 uur huur van de FunScooter
  • Duidelijke uitleg over het rijden met de FunScooter
  • Uitgebreide route van de Flower Tour Tulpenroute
  • Start vanaf Jacoba van Beierenweg 97A in Voorhout
  • Gratis parkeergelegenheid
ActiviteitP.P.
(alle prijzen zijn
incl. BTW)
FunScooter Arrangement€ 39,95 Koop online
Vanaf 8 personen extra bij te boeken
Vertrek van andere locatie € 7,50
Rondleiding bij Bollenkwekerij
(in overleg beschikbaar)
€ 5,00
Entree bij Museum De Zwarte Tulp€ 8,00
Lunch en/of dinervanaf € 9,95
Begeleidende lokale gids
tijdens het rijden
in overleg


Alles op een rijtje

  • Verhuur electrische scooter inclusief routebeschrijving en tas
  • Eigen risico € 175,00 per scooter
  • Vertrek locatie Voorhout (zie adres hieronder)
  • Leeftijd: vanaf 16 jaar
  • (Brommer) rijbewijs verplicht

Met een groep FunScooter rijden

Wil jij tussen 21 maart en 10 mei genieten van de bloemen, het strand en de duinen op de unieke FunScooter? Boek dan snel je FunScooter arrangement. Wil je met meer dan 8 personen FunScooter rijden? Vul dan onderstaand formulier in. Zeker voor grote groepen adviseren we ruim op tijd te reserveren om zeker te zijn dat je kan rijden op je voorkeursdatum en tijd.

Alleen van toepassing indien je een aanvraag doet vanuit een bedrijf


Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page