TukTuk Bollenstreek

Home / De leukste Dagje Uit tips / Sightseeing Tours Bollenstreek / TukTuk privé rondleiding door de Bollenstreek

 

Geniet van de bloemenvelden, het strand en de duinen met een privé rondleiding in een elektrische TukTuk. Rij zelf in de TukTuk of kies voor je eigen chauffeur die je bij de mooiste plekjes in de Bollenstreek en omgeving brengt waardoor je alle tijd hebt om van het landschap te genieten.

Bezoek bijvoorbeeld de bloeiende bollenvelden en Keukenhof in het voorjaar, de zomerbloemen in de zomermaanden en uiteraard de leukste strandpaviljoens bij mooi weer. Je chauffeur weet altijd wel bijzondere plekjes te laten zien. Ook is het mogelijk om een leuke rondleiding door Leiden te boeken.

TukTuk Tour

TukTuk Tours

Je kan bij de TukTuk Tour zelf aangeven wat je zou willen bezoeken maar je kan ook kiezen voor een van de drie tours.

Bollenstreek route

Ontdek de mooiste plekjes van de Bollenstreek tijdens de TukTuk Bollenstreek tour. Tijdens de drie uur durende rit zie je de mooiste vergezichten van de mooie Bollenstreek.

Leiden City Tour

Ontdek de mooiste plekjes van Leiden tijdens de TukTuk Leiden City tour. Tijdens de drie uur durende rit bepaal je zelf waar je wilt stoppen. Bijvoorbeeld om Molen de Valk te bezoeken, Leiden van bovenaf, vanaf de Burcht te bekijken of om lekker te shoppen bij de leukste winkels van Leiden.

Tulip Experience

Gezellig bijkletsen met een hapje en drankje erbij in de 100% elektrische TukTuk. Tijdens de TukTuk Tulip Experience rij je langs de mooiste bloemenvelden met hyacinten, narcissen en tulpen en breng je een bezoek aan één van de tulpenattracties.

Prijzen TukTuk Tours

De privé rondleiding duurt 3 uur, 4 uur of de hele dag. Er kunnen maximaal 6 passagiers in de TukTuk. Het is verplicht om vooraf te reserveren.

Soort tourPrijs
3 uur TukTuk Tour zonder chauffeur/gids€ 195,00
3 uur TukTuk Tour met chauffeur/gids€ 345,00
4 uur TukTuk Tour zonder chauffeur/gids€ 240,00
Hele dag TukTuk Tour zonder chauffeur/gids€ 245,00

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page