Home / Over Bollenstreek.nl

 

Welkom bij Bollenstreek.nl, het grootste onafhankelijke platform om toerisme & recreatie in de Bollenstreek te stimuleren. Jaarlijks inspireren we meer dan een miljoen unieke bezoekers met de leukste dagje uit tips, evenementen en overnachtingsmogelijkheden in en rondom de leukste vakantiestreek van Nederland.

We werken elke dag aan het stimuleren het toerisme in de Bollenstreek en doen dit vanuit onze passie voor de Bollenstreek. Wij krijgen geen subsidie van gemeentes of de province en we hebben ook geen dure lidmaatschappen waarbij ondernemers betalen zonder een garantie op succes.

Samenwerken met ondernemers

We zijn een flexibele organisatie en hebben geen duur kantoor. Door onze onafhankelijkheid kunnen we snel schakelen en hoeven we niet eindeloos te overleggen. Ons verdienmodel is gericht op performance marketing. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld bij het verkopen van toegangstickets of het boeken van een hotel een kleine commissie krijgen. Wij krijgen dus alleen betaald als er ook daadwerkelijk iets verkocht is.

Adverteren

We werken samen met Google Ads voor het plaatsen van advertenties op bollenstreek.nl. Hierdoor hebben wij geen dure accountmanagers in dienst en bieden wij ondernemers zelf de mogelijkheid om advertentieruimte via Google Ads op onze portals te plaatsen. Heeft u vragen over adverteren via Ads neem dan contact op met Skreenz Travel Media.

Social media campagne

Onze sociale media kanalen hebben elke week een groot bereik. We bieden onze samenwerkingspartners de mogelijkheid om samen met ons een social media campagne op te zetten. Ook hebben we veel contacten met zogenoemde influencers die wij bij een campagne kunnen betrekken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accomodaties

Op onze website bieden we een groot aantal accomodaties aan. Via onze samenwerking met o.a. booking.com kunnen bezoekers gelijk een overnachting boeken. We hebben ook samenwerkingen met hotels, b&b’s en vakantieparken om boekingen rechtsreeks door te sturen.

Onze bereikcijfers

Het bollenstreek.nl portal is een van de portals van Skreenz. Hieronder het jaarlijkse bereik.

KanaalBollenstreek.nlOverige portals
Website1,5 miljoen4 miljoen
Social Media+ 30.000 fans+ 35.000 fans
Nieuwsbrief2.0500 abonnees15.500 abonnees

Onderdeel van Skreenz Marketing

Bollenstreek.nl is een van de portals van Skreenz Travel Media in Lisse. Naast het bollenstreek platform heeft Skreenz o.a. de volgende portals: tulipfestivalamsterdam.com, flowermap.nl, dutchcountryside.com, flowertour.nl en winterfestivalamsterdam.com

Kennismaken?

Heb jij een leuk idee, of mis je jou bedrijf op onze website? Wij maken graag een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Laten we samen werken aan de leukste vakantiestreek van Nederland.

 
Share this page