Hotels bij Keukenhof en de bloemenvelden

Home / Hotel in de Bollenstreek / Hotels bij Keukenhof en de bloemenvelden

 

De kleurrijke bloemenvelden in Nederland staan elk voorjaar in bloei. In de lente is het dan ook echt genieten in de Bollenstreek.

Bloemenpark Keukenhof is geopend en met mooie fietsroutes en wandelroutes zijn de mooie tulpen en andere voorjaarsbloemen te bewonderen. Wil je langer dan een dag genieten van al dit moois? Dan hebben wij hieronder een handig overzicht met hotels die ideaal zijn als je Keukenhof en de bloemenvelden wil bezoeken.

Hotel bij Keukenhof en de bloemenvelden

Keukenhof ligt midden in de Bollenstreek op slechts 7 kilometer van het mooiste Nederlandse strand en duingebied. Rondom de Bollenstreek liggen historische steden zoals Amsterdam, Haarlem, Den Haag, Leiden, Delft, Rotterdam, Gouda en Utrecht. De omgeving heeft veel overnachtingsmogelijkheden.

1. Hotel de Nachtegaal in Lisse (0,4 km van Keukenhof)

Hotel Nachtegaal Lisse

Zoek je een hotel dichtbij Keukenhof dan is Hotel de Nachtegaal in Lisse een goede keuze. Het hotel ligt op slechts 0,4 km van de ingang van het bloemenpark. Tussen het hotel en Keukenhof ligt enkel een mooie bloemenveld met uitzicht op de Keukenhof molen. Vanuit het hotel kan je perfect de bloemenvelden bezoeken. Ook de zee, kust en duinen liggen op slechts 7 kilometer afstand. Het hotel biedt ook fietsverhuur. Een dagje naar een stad is ook eenvoudig. Amsterdam, Haarlem, Leiden en Den Haag liggen op slechts 30 autominuten. Bij het hotel kan je voor de deur gratis parkeren. Ideaal als je vanuit je hotel nog meer van de Bollenstreek en Nederland wil ontdekken.

Bekijk hier de beschikbaarheid en de laagste prijzen

2. Hotel de Lis in Lisse  (0,8 km van Keukenhof)

Hotel de Lis Lisse Keukenhof

Een andere goede keuze is Hotel de Lis in het gezellige centrum van het bloemendorp Lisse. Het hotel ligt op minder dan 10 minuten lopen van de ingang van Keukenhof. Voordeel van dit hotel is dat het midden in het centrum gelegen is. Je loopt zo naar de vele restaurants in Lisse en kan bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Museum De Zwarte Tulp en Floralis Theater en Bioscoop. Bij het hotel kan je fietsen huren en in de buurt kan je je auto gratis parkeren.

Bekijk hier de beschikbaarheid en de laagste prijzen

3.Boutique Suites Lisse in Lisse  (0,8 km van Keukenhof)

Hotel de Duif Lisse

Wil je genieten van een ruime kamer dan kan je terecht bij Boutique Suites Schiphol / Lisse. De suites zijn gelegen naast Hotel de Lis en dus ook op korte afstand van Keukenhof. Ook de suites liggen midden in het centrum van Lisse.

Bekijk hier de beschikbaarheid en laagste prijzen

4. De Oude Pastorie in Lisse (0,8 km van Keukenhof)

Hotel De Oude Pastorie Vierkant Lisse Keukenhof

De Oude Pastorie is een bed & breakfast op het mooiste plein van het centrum van Lisse. Aan ‘t Vierkant liggen vele restaurants met gezellige terrasjes. Keukenhof ligt wederom op minder dan 10 minuten lopen en de kamers bij De Oude Pastorie zijn geweldig. De Oude Pastorie is gelegen naast Museum De Zwarte Tulp en je kan in de buurt gratis parkeren.

Bekijk hier de beschikbaarheid en de laagste prijzen

5. De Vier Seizoenen in Lisse (0,8 km van Keukenhof)

Bed en Breakfast de Vier Seizoenen in Lisse

Boven het populaire Restaurant De Vier Seizoenen aan het gezellige plein ‘t Vierkant in het centrum van Lisse bevindt zich Bed & breakfast De Vier Seizoenen. Deze gastvrije B&B is zeer populair en vaak lang van te voren volgeboekt. De locatie is perfect en het is de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de bloemenvelden en Keukenhof. Een aanrader is het speciale bloemenmenu dat in de lente in het restaurant te bestellen is. Hierbij kan je ervaren dat bloemen niet alleen mooi zijn om te bekijken maar dat bloemen ook perfect te verwerken zijn in schitterende gerechten.

Bekijk hier de beschikbaarheid en de laagste prijzen

6. Hotel de Engel in Lisse (2,7 km van Keukenhof)

hotel de engel in lisse

Hotel de Engel ligt aan de zuidkant van Lisse op ongeveer 2,7 kilometer van Keukenhof. Het hotel heeft 11 mooie ruime kamers en beschikt over een gezellig restaurant. Hotel de Engel is een echt familiehotel met o.a. een oudhollandse kroeg. Vanuit het hotel loop je zo de bloemenvelden in en start je bijvoorbeeld je fietsroute. Bij het hotel kan je voor de deur gratis parkeren en je kan er fietsen huren.

Bekijk hier de beschikbaarheid en laagste prijzen

7. Van der Valk Hotel in Sassenheim – Leiden (6,6 km van Keukenhof)

Hotel van der valk sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim is een  modern hotel van de bekende Van der Valk keten. Het hotel is trendy ingericht en je kan er uitstekend eten in een van de restaurants. Het hotel ligt vlak bij de A44 waardoor het makkelijk te bereiken is met de auto. Ook het treinstation Sassenheim ligt op slechts 10 minuten lopen. Keukenhof en de bloemenvelden kan je goed bereiken met de auto of met een fietsroute. Met de auto zit je ook zo in Amsterdam, Schiphol, Leiden of Den Haag. Het hotel heeft een grote gratis parkeerplaats en biedt fietsverhuur.

Bekijk hier de beschikbaarheid en de laagste prijzen

8. Hotel Villa Flora in Hillegom (3,8 km van Keukenhof)

hotel villa flora Hillegom

In het gezellige centrum van bloemendorp Hillegom is Hotel Villa Flora gelegen. Dit kleinschalige hotel is populair bij fietsers en wandelaars. Het hotel heeft een uitstekend restaurant. Vanuit het hotel ben je in 3,8 kilometer bij Keukenhof. Je fietstocht door de bloemenvelden begint al na een paar minuten. Je kan gratis parkeren bij het hotel in Hillegom.

Bekijk hier de beschikbaarheid en actuele prijzen

9. NH Hotels in Noordwijkerhout (5,3 km van Keukenhof)

Hotel NH Leeuwenhorst

Located in Noordwijkerhout, near the dutch coast line, you will find Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst. It’s a four star hotel with a very nice swimming pool. The flower fields of Noordwijkerhout are on walking distance. You can rent a bike at the hotel.

Check availability and lowest prices form Hotel NH Leeuwenhorst

 

10. Hotels van Oranje in Noordwijk (8,1 km van Keukenhof)

hotel van oranje

Located in Noordwijk aan Zee, 33.8 km from Amsterdam, Hotel Van Oranje, Autograph Collection features free WiFi access and private parking. Guests can enjoy the on-site bar. Bike rental is available at this hotel and the area is popular for windsurfing.

Check availability and lowest prices for Hotel van Oranje

 

 

 
Share this page