Hotel near tulip fields Holland

Home / Overnachten / Hotel bij Keukenhof en de bollenvelden in Nederland

 

Overnacht in een hotel vlakbij de kleurrijke bloemenvelden en bloemenpark Keukenhof en geniet naast de bloemen van het mooie strand, de duinen en de omliggende steden.

Bekijk hieronder ons overzicht met hotels in de buurt van Keukenhof. In populaire weekenden zijn veel van deze hotels al ruim van te voren volgeboekt dus reserveer je hotel op tijd. Door de centrale ligging in de Randstad ben je vanuit deze hotels ook zo in de mooiste steden van Nederland.

In 2021 is Bloemenpark Keukenhof geopend vanaf zaterdag 20 maart t/m zondag 9 mei 2021. Bloemencorso Bollenstreek rijdt op zaterdag 17 april 2021.

1. Hotel de Nachtegaal in Lisse (0,4 km van Keukenhof)

Hotel de Nachtegaal lisse
Hotel de Nachtegaal bij Keukenhof in Lisse

Zoek je een hotel dichtbij Keukenhof dan is Hotel de Nachtegaal in Lisse een goede keuze. Het hotel ligt op slechts 0,4 km van de ingang van het bloemenpark. Tussen het hotel en Keukenhof ligt een mooie bollenveld met uitzicht op de Keukenhof molen. Vanuit het hotel kan je perfect de bollenvelden bewonderen. Ook de zee, kust en duinen liggen op slechts 7 kilometer afstand. Het hotel heeft ook fietsverhuur en parkeren is gratis.

2. Hotel de Lis in Lisse  (0,8 km van Keukenhof)

Hotel de Lis Lisse Keukenhof
Hotel de Lis bij Keukenhof in Lisse

Een andere goede keuze is Hotel de Lis in het gezellige centrum van het bloemendorp Lisse. Het hotel ligt op minder dan 10 minuten lopen van de ingang van Keukenhof. Voordeel van dit hotel is dat het midden in het centrum van Lisse gelegen is. Je loopt zo naar de vele restaurants in Lisse en kan bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Museum De Zwarte Tulp en Floralis Theater en Bioscoop. Bij het hotel kan je fietsen huren en in de buurt kan je je auto gratis parkeren.

3.Boutique Suites Lisse in Lisse  (0,8 km van Keukenhof)

Hotel de Duif Lisse
Boutique Suites Lisse Hotel bij Keukenhof

Bij Boutique Suites geniet je van een mooie luxe kamer in het centrum van Lisse. De suites zijn gelegen naast Hotel de Lis en dus ook op korte afstand van Keukenhof. Vanuit het hotel loop je direct het gezellige centrum van Lisse in.

4. De Oude Pastorie in Lisse (0,8 km van Keukenhof)

Hotel De Oude Pastorie Vierkant Lisse Keukenhof
De Oude Pastorie Bed & Breakfast bij Keukenhof

De Oude Pastorie is een bed & breakfast op het mooiste plein van het centrum van Lisse. Aan ‘t Vierkant liggen vele restaurants met gezellige terrasjes. Keukenhof ligt wederom op minder dan 10 minuten lopen en de kamers bij De Oude Pastorie zijn geweldig. De Oude Pastorie is gelegen naast Museum De Zware Tulp en je kan in de buurt gratis parkeren.

5. De Vier Seizoenen in Lisse (0,8 km van Keukenhof)

De Vier Seizoenen in Lisse

Boven het populaire Restaurant De Vier Seizoenen aan het gezellige plein ‘t Vierkant in het centrum van Lisse bevindt zich deze gastvrije b&b. De b&b is zeer populair en vaak ruim van te voren volgeboekt. Een aanrader is het bijzondere bloemenmenu dat in de lente in het restaurant te bestellen is. Hierbij kan je ervaren dat bloemen niet alleen mooi zijn om te bekijken maar dat bloemen ook perfect te verwerken zijn in heerlijke gerechten.

6. Hotel de Engel in Lisse (2,7 km van Keukenhof)

Hotel de Engel in Lisse
Hotel de Engel bij Keukenhof in Lisse

Hotel de Engel ligt aan de zuidkant van Lisse op ongeveer 2,7 kilometer van Keukenhof. Het hotel heeft 11 mooie ruime kamers en beschikt over een gezellig restaurant. Hotel de Engel is een echt familiehotel met o.a. een oudhollandse kroeg. Vanuit het hotel loop je zo de bollenvelden in en start je bijvoorbeeld een fiets- of wandelroute. Bij het hotel kan je voor de deur gratis parkeren en je kan er fietsen huren.

7. Van der Valk Hotel in Sassenheim – Leiden (6,6 km van Keukenhof)

hotel van der Valk Sassenheim Leiden
Van der Valk Hotel Sassenheim bij Keukenhof

Van der Valk Hotel Sassenheim is een  modern hotel van de bekende Van der Valk keten. Het hotel is trendy ingericht en je kan er uitstekend eten in een van de restaurants. Het hotel ligt vlak bij de A44 waardoor het makkelijk te bereiken is met de auto. Ook het treinstation Sassenheim ligt op slechts 10 minuten lopen. Keukenhof en de bloemenvelden kan je goed bereiken met de auto of met een fietsroute. Met de auto zit je ook zo in Amsterdam, Schiphol, Leiden of Den Haag. Het hotel heeft een grote gratis parkeerplaats en biedt fietsverhuur.

8. Hotel Villa Flora in Hillegom (3,8 km van Keukenhof)

Hotel Flora Hillegom
Hotel Flora in Hillegom

In het gezellige centrum van bloemendorp Hillegom is Hotel Villa Flora gelegen. Dit kleinschalige hotel is populair bij fietsers en wandelaars. Het hotel heeft een uitstekend restaurant. Vanuit het hotel ben je in 3,8 kilometer bij Keukenhof. Je fietstocht door de bloemenvelden begint al na een paar minuten. Je kan gratis parkeren bij het hotel in Hillegom.

9. NH Hotels in Noordwijkerhout (5,3 km van Keukenhof)

NH Hotel Noordwijk Leeuwenhorst
NH Leeuwenhorst Noordwijkerhout

Gelegen in Noordwijkerhout, nabij de Nederlandse kustlijn, vindt u Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst. Het is een viersterrenhotel met een heel mooi zwembad. De bloembollenvelden van Noordwijkerhout liggen op loopafstand. U kunt een fiets huren bij het hotel.

10. Hotels van Oranje in Noordwijk (8,1 km van Keukenhof)

Hotel Noordwijk Beach
Hotel van Oranje Noordwijk

Hotel Van Oranje, Autograph Collection ligt in Noordwijk aan Zee, op 33,8 km van Amsterdam, en beschikt over gratis WiFi en privéparkeergelegenheid. Gasten kunnen genieten van de bar op het terrein. Dit hotel biedt fietsverhuur en in de omgeving kunt u uitstekend windsurfen.

Tips voor een bezoek aan de bloemen van Nederland

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page