bed breakfast pergamo voorhout

Home / Overnachten / B&B’s en vakantiehuizen / B&B Pergamo in Voorhout

 

Geniet van een heerlijke overnachting in de luxe bed & breakfast Pergamo in Voorhout. Deze volledig omgebouwde 100 jaar oude bollenschuur staat midden in de bloemenvelden met Keukenhof op slechts 5 minuten afstand.

Niet alleen de bloemenvelden zijn dichtbij, ook het brede strand en mooie bossen zijn op korte afstand van de b&b. Er zijn drie ruime kamers die elk een eigen thema hebben. Zo is er de Tulpsuite, de Boskamer en de Strandkamer.

Bed en Breakfast Pergamo Voorhout
De gezellige huiskamer van Bed & breakfast Pergamo in Voorhout

Suite en kamers

De bed & breakfast heeft 1 suite en 2 kamers die elk een eigen thema hebben.

De Tulpsuite

De Tulpsuite is een zeer riante suite van 43m2.

De suite heeft een frans balkon en is van alle gemakken voorzien. De grote badkamer heeft een vrijstaand bad, een ruime inloopdouche, grote wastafel en toilet. Je slaapt in een groot comfortabel boxspring bed (180 x 200cm). Daarnaast heb je de luxe om te kiezen uit een hard of zacht kussen en een 1- of 2-persoonsdekbed.

De Strandkamer

Een ruime kamer van 28m2.

De badkamer heeft een ruime inloopdouche, grote wastafel en toilet. Je slaapt in een groot comfortabel boxspring bed (180x200cm). Daarnaast heb je de luxe om te kiezen uit een hard of zacht kussen en  1- of 2- persoonsdekbed.

De Boskamer

Een ruime kamer van 27m2 met eigen patio om heerlijk buiten te zitten. 

Je slaapt in een groot comfortabel boxspring bed (180 x 200cm). Daarnaast heb je de luxe om te kiezen uit een hard of zacht kussen en een 1- of 2-persoonsdekbed.

Luxe wellness

Naast de luxe en ruime kamers kun je heerlijk ontspannen in de luxe wellness. Er is een sauna, infraroodsauna en een hottub. Als gast van de b&b heb je de wellness 3 uur exclusief voor jezelf.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page