Home / Overnachten / B&B’s en vakantiehuizen / Appartementen Casa del Lago in Lisse

 

Bij Appartementen Casa del Lago overnacht je op een unieke Hollandse locatie tussen de weilanden en wateren bij Bloemendorp Lisse. Er zijn appartementen te huur voor 3, 4, 6 en 8 personen. Er een wellness en kan je een sloep huren bij de naastgelegen jachthaven. Kortom genieten in Lisse!

Casa del Lago

Het uitzicht op de jachthaven, de Lisserpoelmolen en de wielanden maken van de appartementen Casa del Lago een unieke locatie. Vanuit je appartement ben je ook zo bij de bloemenvelden, bloemenpark Keukenhof, Kaageiland en het strand. Op slechts 30 minuten rijden vindt je de historische steden Leiden, Amsterdam, Haarlem en Den Haag.

De appartementen

De appartementen zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn verschillende appartementen te huur. Voor elk gezelschap is er een een geschikt appartement!

Wellness

Tijdens je verblijf in één van de appartementen kun je gebruik maken (tegen betaling) van de wellness. Deze bestaat uit een Finse sauna, Turks stoombad, regendouche en rustruimte. Heerlijk om even helemaal tot rust te komen. De sauna is voor maximaal vier personen te reserveren.

Boot en fietsverhuur

Casa del Lago biedt je ook de mogelijkheid om een sloep voor 8 personen te huren ook verhuren ze fietsen. Informeer tijdens je bezoek naar de actuele mogelijkheden.

Adres

  • Casa del Lago
  • 3e Poellaan 103
  • 2161 DL Lisse
  • Reserveren

Omgeving van Appartementen Casa del Lago

De B&B ligt op slechts 10 minuten van Bloemenpark Keukenhof. Je kan het bloemenpark dan ook gemakkelijk fietsend bezoeken. Het strand en de schitterende Amsterdamse Waterleidingduinen liggen op slechts 8 km en zijn perfect om een heerlijke fietsroute naartoe te maken.

In onze video kun je de sfeer alvast even proeven, want hier vind je dronebeelden van Casa del Lago en haar omgeving.

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page