Bed and Breakfast De Vier Seizoenen

Home / Overnachten / B&B’s en vakantiehuizen / B&B De Vier Seizoenen in Lisse

 

Bed and Breakfast De Vier Seizoenen is gelegen in het gezellige centrum van Bloemendorp Lisse. De B&B is gelegen boven het populaire restaurant De Vier Seizoenen.


Gelegen aan het gezellige dorpsplein van Lisse ligt Bed & Breakfast De Vier Seizoenen. Deze Bed & Breakfast is zeer populair bij bezoekers en heeft hoge boordelingen.

De B&B ligt midden in het Dorpshart met in de buurt meer dan 150 winkel en vele restaurants. Tegenover de Bed & Breakfast is het Museum De Zwarte Tulp gelegen. Bij Theater Floralis kan je ‘s avonds terecht voor de nieuwste bioscoopfilms en regelmatig theatervoorstellingen.

Het landgoed Keukenhof ligt op slechts 10 minuten wandelen.

De kamers

B&B De Vier Seizoenen heeft vier kamers die allemaal beschikken over een flatscreen-tv, een eettafel en een terras. De eigen badkamers zijn uitgerust met een douche. Je kan gratis gebruik maken van Wifi.

Fietsroutes

B&B De Vier Seizoenen is een ideale startlocatie voor verschillende fietsroutes in de Bollenstreek en omgeving. In het voorjaar fiets je bijvoorbeeld langs de beroemde bloeiende bloemenvelden. In de rest van het jaar zijn de kust en het uitgestrekte duinlandschap en de Kagerplassen met de polder erg populaire fietsroutes. Wil je liever naar een stad fietsen, gebruik dan de fietsroute naar Leiden of Haarlem.

In de omgeving

1 km
7,9 km
Strand Noordwijk
7,1 km
17,3 km
15 km

Hoe kom je er?

Met de auto

Je kan navigeren naar het adres Heereweg 224 in Lisse. Parkeren kan in de buurt en is gratis. Er is wel een blauwe zone waar parkeren beperkt is tot maximaal 2 uur. Je kan het beste parkeren in de Eikenlaan of de Berkhoutlaan.

Met het openbaar vervoer

Deze B&B is goed bereikbaar met de bus. Onder andere Buslijn 50 stopt vlak bij het hotel en biedt een directe verbinding naar Leiden, Haarlem en het centraal station van Haarlem. Vanaf daar zijn Amsterdam en de luchthaven Schiphol gemakkelijk te bereiken. Bekijk de actuele reisgegevens bekijken kijk dan op 9292

Adresgegevens

Check de beschikbaarheid van Bed & Breakfast De Vier Seizoenen
 
Share this page