Duinrell

Home / De leukste Dagje Uit tips / Pretparken & Attracties / Duinrell – openingstijden, prijzen en parkeren

 

Attractiepark Duinrell is het leukste pretpark in de Randstad. Met ruim 40 attracties voor jong en oud heb je gegarandeerd een spetterende dag. Combineer je bezoek met een duik in het tropische zwembad Tikibad.

Eerst rustig genieten van het uitzicht in het Kikkerrad of meteen in familieachtbaan Dragonfly? Daarna actief rodelen in de Rodelbaan, glijden van de Niagara Superroetsj en zwieren en zwaaien in zweefmolen Aqua Swing. Stoere waaghalzen proberen iedereen over te halen voor een adembenemende duikvlucht in achtbaan Falcon, terwijl de kleine bezoekers zich vermaken bij de Kwakus Kwebbel Show in Wonderland of zelf lekker klimmen en klauteren in de binnen- en buitenspeeltuin. En dan is er ook nog het grootste tropische zwemparadijs in Nederland Tikibad. Kortom er is altijd wat te doen.

Attracties in pretpark Duinrell

DuinrellVakantiepark Duinrell

Spectaculaire attracties

Het attractiepark heeft de laatste jaren veel nieuwe attracties geopend. Spectaculaire achtbanen als de Falcon en de Dragonfly zorgen voor de nodige adrenaline. Maar ook klassiekers zoals de zweefmolen, de kikkerachterbaan en de rodelbaan horen natuurlijk bij een bezoekje aan Duinrell. Voor kleine kinderen is er ook genoeg te beleven. De ballenzee, de Carrousel en natuurlijk het Kikkerrad zorgen dat zelfs de kleinste kinderen een dagje Duinrell niet snel zullen vergeten.

Shows op Duinrell

Naast de leuke attracties zijn er ook dagelijks twee shows te bekijken. De Kwakus Kwebbel Show en de Play Kwek Show zorgen gegarandeerd voor een lach op je gezicht.

Tropisch zwembad bij Duinrell: Tikibad

Op het terrein van het attractiepark staat ook het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux, Het zwembad bij Duinrell heet Tikibad. Glij van een van de zestien unieke glijbanen zoals de snelle Tyfoon of de relax in de Lazy River. Jong en Oud hebben plezier in de glijbanen en waterattracties van dit mooie zwemparadijs.

Maak je dag compleet en beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Er zijn glijbanen voor stoere waaghalzen en voor de hele familie.

Waterpark voor kinderen

Voor kinderen t/m 4 jaar is er het overdekte kids waterpark Playa! Roetsj van de vier gloednieuwe glijbanen, stap onder de mega waterval van de tipping bucket en beleef héél veel waterspeelplezier.

Groot buitenbad

Nieuw is het grote buitenbad gedeelte van het Tikibad. Met meerdere glijbanen een heerlijke waterspeeltuin is het Tikibad ook het ideale zwembad bij mooi weer.

Let op: als je wilt zwemmen in het Tikibad (ook het buiten gedeelte) dan heb je een ticket incl. Tikibad nodig.

Duinrell openingstijden 2024

De openingstijden van Duinrell zijn afhankelijk van de dag dat je het attractiepark bezoekt. Het pretpark heeft andere openingstijden als het Tikibad. Kijk voor de actuele openingstijden op de website.

Duinrell entreeprijs en korting

Bij het kopen van een kaartje voor Duinrell moet je kiezen of en hoe lang je naar het Tikibad wil gaan. Je kan dus kiezen voor een ticket zonder Tikibad maar ook voor 2 uur, 3 uur of onbeperkt toegang tot het zwemparadijs.

DuinrellPrijs
Duinrell ticket (excl. Tikibad)vanaf € 22,50Koop je ticket
Duinrell ticket + 2 uur Tikibadvanaf € 27,50Koop je ticket
Tikibad avond (4 uur)vanaf € 22,50Koop je ticket
Toegang hond€ 6,50Koop je ticket
Kinderen t/m 2 jaarGratis
Parkeren € 15,00Koop je ticket
  • Een ticket voor het attractiepark kost € 27,50. Kies je voor een ticket voor een specifieke dag dan koop je al een ticket vanaf € 22,50.

Korting Duinrell kaartje

Voordelig een dagje naar Duinrell kan door je kaartje online te kopen. De korting is afhankelijk van de dag dat je Duinrell wil bezoeken. Zo wordt je dagje Duinrell natuurlijk nog leuker!

Alleen Tikibad kaartje

Wil je alleen gebruik maken van het Tikibad en niet naar het attractiepark dan kan je een kaartje kopen dat geldig is vanaf 16:00 uur. Een Tikibad entreekaartje is er al vanaf € 22,50. Koop hier je kaartje direct bij Duinrell.

Bereikbaarheid Duinrell

Met de auto

Door de centrale ligging in de Randstad is het pretpark zeer goed bereikbaar met de auto. Navigeer naar het adres Duinrell 1 in Wassenaar. Je kan betaald parkeren op het parkeerterrein. Een parkeermunt kost € 15,00 en is te verkrijgen bij de kassa.

Met het openbaar vervoer

Duinrell is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende buslijnen stoppen in de buurt: Buslijn 90, 44, 43, 444. Check de meest actuele reisinformatie op 9292

Overnachten bij Duinrell

Wil je langer genieten van alle attracties en het Tikibad bij Duinrell? Boek dan eens een verblijf op het leuke Duinrell vakantiepark.

Adres

  • Duinrell 1
  • 2242 JP Wassenaar
  • website

Meer over Duinrell

Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen strand en stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page