Vakantiepark Duinrell voor de hele familie!

Home / Hotel in de Bollenstreek / Vakantiepark aan Zee / Vakantiepark Duinrell voor de hele familie!

 

Wakker worden met een achtbaan in je achtertuin. Spetteren en opwarmen in het tropische Tikibad en uitwaaien in het heerlijke bos, het strand en duingebied bij pretpark Duinrell.Duinrell is niet alleen het leukste attractiepark van de Randstad het heeft ook nog eens een geweldig vakantiepark en camping waar je een heerlijke vakantie kan hebben voor jong & oud.

Attractiepark Duinrell en Tropisch zwembad Tikibad

Bij een verblijf op het vakantiepark Duinrell hoort natuurlijk toegang tot het attractiepark en het geweldige tropische zwembad Tikibad. Geniet van de vele attracties en de geweldige glijbanen. En heb je niet alle attracties kunnen doen op een dag, dan ga je de volgende dag gewoon weer!

Veelzijdige omgeving | strand, duinen en steden

Duinrell ligt vlak bij het strand en de duinen. Ben je de drukte in het attractiepark even zat dan fiets je binnen 5 minuten naar het heerlijke duingebied en wil je een dagje naar een stad? Ga dan eens naar Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Haarlem, Amsterdam of Gouda. In het voorjaar ben je snel bij de bloemenvelden en ook het brede strand en de Kagerplassen zijn dichtbij.

Camping en vakantiepark

Duinrell is het hele jaar open en het entertainment team komt je in de schoolvakanties vermaken! Op het strand kun je heerlijk uitwaaien of wat dacht je van een heerlijke wandeling of fietstocht in het Duinrell-bos? Het Vakantiepark Duinrell heeft verschillende soorten accomodaties. Van luxe duingalows tot kampeerplekken op de camping.

Het vakantiepark van Duinrell biedt diverse overnachtingsmogelijkheden:
  • 443 Duingalows; comfortabele Duinrell-chalets.
  • De van oudsher bekende gezellige camping met 556 plaatsen.
  • Een klein aantal lodgetenten voor een luxe kampeervakantie.
  • De groepsaccommodatie het Duinhostel.

Vakantiepark met Duinrell Bungalows (Duingalows)

In de luxe duingalows geniet je op een luxe manier van Duinrell en de omgeving. Er zijn Duingalows voor verschillende groepen en in verschillende uitvoeringen. Kijk op de website van Duinrell voor het aanbod van Duingalows

Camping Duinrell

Hou je van kamperen? Ook dan is Duinrell een perfecte keuze. Met ruim 500 campingplaatsen en uitgebreide faciliteiten is de camping zeer populair. Kijk op de website van Duinrell voor het aanbod aan campingplaatsen

Bekijk nu de beschikbaarheid van Duingalows bij Vakantiepark Duinrell Bekijk nu de beschikbaarheid van Duingalows bij Duinrell camping
Tips Bollenstreek

Kom ook Genieten tussen Zee en Stad en ontdek Holland vanuit de mooiste vakantiestreek van Nederland. Bekijk hieronder onze tips en kom ook genieten.

 
Share this page